Wednesday, March 28, 2012

Kjæresteforhold og Sex

Dating i dagens verden har endret seg dramatisk i løpet av det siste halve århundret. Emnet for sex, og selv handle selv, har blitt mer anerkjent som en akseptabel del av en dato i dagens verden.


I 1950-tallet og tidlig 1960's emnet for sex var sjelden diskutert eller vurdert på en slik en åpen måte, på en dato som det er i dag. Dette er ikke å si at sex eller emnet av kjønn, har aldri gjort en opptreden på en dato. Tvert imot, er sex, på mange anledninger, faktisk 'inn' seg selv til en dato. Forskjellen mellom da og nå er at forekomstene var unntaket heller enn regelen.


Emnet for sex var for bred flertallet av daters i disse tider holdt i bakgrunnen. Sex var den unspoken av elefant' i rommet. Som man kunne forvente, i en situasjon hvor to sunn unge medlemmer av motsatt kjønn er dele Lukk kvartaler, var det alltid en underskog av seksuell elektrisitet i luften. Det var bare ikke åpenlyst eller crassly, anerkjent av dating par.


De fleste av datoene etterfulgt tilbake deretter langs de samme linjer. Under en dato, en fyr kan foreta suggestiv vitser og/eller kommentarer, og noen ganger, playfully klem og grip jenta, men han visste hvor de skal trekke linjen - og hadde nok klasse ikke å krysse den. En jente flirted og så bevisst på hennes dato, og avhengig av omstendighetene, kan tillate en viss grad av overfladiske fysisk kontakt. Likevel, hun ikke ville gå så langt som å sette seg inn i en å gi bort situasjon som hun ikke kunne komme ut av.


De fleste datoer kulminerte i en god natt kyss. Noen gikk videre, og inkludert 'heavy lidenhet', som omfattet tungen kyssingen, fondling og så videre - men ingen "hud" kom ut i åpne. Endelig, en mindre gruppe, inkludert de som gikk 'helt'; men som tidligere nevnt, denne gruppen var unntaket heller enn regelen. Det var sjelden at en dating par vil ha sex under den tidlige fasen av 'smiskeri'.


Mens det er ingen tvil om at sex var alltid i bakgrunnen av en dato, hadde daters nok selv-beherskelse eller, selvtillit respekt, for å forhindre det fra å komme i forgrunnen.


I dagens verden av dating, har sex tatt en mye mer fremtredende rolle. På de fleste datoer, er sex åpenlyst diskutert og snakket om ved begge daters. Det er liten forlegenhet i besvare spørsmål om sin siste seksuell opplevelse, ens liker eller misliker eller selv ens kunnskapsnivå seksuell. Spørsmål av denne art er verken pinlig til deltakerne, nor, tenkte på å være intruding på en personlig og privat virksomhet.


Faktisk, hvis emnet for sex ikke er tatt opp, dater er ofte tenkt som kjedelig eller uerfaren, snarere enn respektfull av en er personvern.


Enda mer urovekkende er hvor mange første gang daters som engasjerer i sex, etter å kjenne hverandre for bare timer. Mange fyrene komme rett ut og spør etter datoen og/hvis de noen gang har hatt en 'one night stand", eller om de kan være interessert i å ha en"one night stå'. Noen jenter er fornærmet av denne linje med avhør, og svar som om de var på jobb intervjuet. Verre fremdeles, noen jenter vurdere forespørselen, og noen godtar enda den.


Når det gjelder sex, virker det som om tenkte prosessen med noen av disse unge kvinner blitt litt vridd. Velg faktisk, et økende antall unge kvinner i dag insistere på at en bestemt type av kjønn, som jeg ikke vil beskrive her, er ikke, faktisk, sex. De sier at sex oppstår bare når to personer, sette sammen og har seksuelt samleie. De sier at enhver sex-handling ikke er en sex handle i det hele tatt, og slike handlinger er ikke verre enn kyssingen. Med denne typen tenkning er det vanlig å se hvor enkelt det er for samvittighetsløs menn å utnytte disse naiv og dårlig informert kvinner.


Nivået av selvtillit respekt og beherskelsen, i mange av dagens dating par, synes å ha gått ned i direkte forhold til økningen av deres unabashed og unbridled begjær.


Det ville være klokt, for daters i dag, å huske på at mens det ikke kan nektes at å ha sex er en behagelige opplevelse, og det kan også være en kostbar en. Act of sex bærer konsekvenser og ansvar som er ofte undervurdert, og ofte oversett.


Graviditet, seksuelt overførbare sykdommer, familie krise og tap av stående i ens samfunnet er bare noen av konsekvensene av en ukontrollert libido. Seksuell valg som er gjort av daters må være fashioned med framsyn, selvkontroll og en vilje til å ta ansvar for egne handlinger.


Når dating par er i stand til å utøve en grad av kontroll over deres seksuelle begjær, vil de være mer sannsynlig å ha hyggelig, givende og respektfull relasjoner med hverandre.

No comments:

Post a Comment