Tuesday, March 27, 2012

Er Online Dating pengeskap? 7 Sikkerhetstips for å øve Online og �Offline�

Online dating vanligvis gjør folk mer forsiktig om hvem de velger hittil, og på denne dag og alder som kan ikke være en dårlig ting!


Hvor mange ganger har du vært i en bar/club og gitt telefonnummeret til noen du vet svært lite om?


Du kan ta så lenge du ønsker å komme til kjenner og stoler på noen via anonym messaging med online dating. Du dato i ditt tempo, og du trenger aldri å avsløre noe personlig informasjon om deg selv hvis du ikke ønsker å gjøre dette.


Hvis du du tenker på å bli med en online dating agency eller har allerede sluttet, må du praksis retningslinjer for sikkerhet.


Her er noen dating tips til praksis online etterfulgt av noen "frakoblet" dating tips bør du bestemmer deg å møte noen.


Online dating


1. Ikke inneholde personlig informasjon i profilen din, f.eks din hjemmeadresse, arbeidsplassen adresse, e-postadresse eller telefonnummer. Anerkjente dating sites gjøre sikkerhet viktig slik at deres medlemmer kan være en del av et trygt online dating miljø og personlig informasjon gitt i profilen din vil automatisk bli slettet.


2. Ta deg tid å bli kjent noen på Internett før avsløre personlige opplysninger om deg selv og før arrangere å møte ham eller henne. Dra nytte av anonym meldingsenheten fasiliteter.


3. Ikke ligge i profilen eller falske fotografiene. Husk at ærlighet virkelig er den beste politikken så hvis du mener alvor med å møte noen ekte, være deg selv.


4. Det kan være lurt å sette opp en gratis e-konto som Hotmail. På denne måten du ikke trenger bruke viktigste personlige e-postadressen din i tilfelle av at du ikke lenger ønsker å ha kontakt med et medlem.


5. Vær forsiktig hvis du tror at et medlem er å lyve for deg. Vokt dere for noen som:-


-Pressurises du å møte umiddelbart.
-Pressurises du for personlig kontaktinformasjon når de ikke vil oppgi personlig informasjon om seg selv.
-Er inkonsekvent med opplysninger om deres alder, sivilstatus, sysselsetting osv.
-Unngå å svare på spørsmål fra rimelig direkte.
-Contradicts informasjon vises på deres profil eller som de tidligere har fortalt deg.


6. Ikke vær redd for å flørte litt Hvis det er hvordan du føler, men like ikke være for flørtende som det kan tas på feil måte. Aldri snakke om sex eller antyde dette er det du leter etter.


7. Hvis noen foretar du føle ubehag stoppe e-post til ham eller henne. Igjen, mest anerkjente dating sites har fasiliteter for deg å blokkere øyeblikkelig meldinger fra et medlem som blir en ordensforstyrrelser.


"Offline" dating


1. Hvis du bestemmer deg for at du ønsker å møte noen "offline" bare passerer på minimalt med opplysninger til å begynne med. Starte med e-post adresse og mobiltelefon nummer. Begge disse kan endres enkelt om nødvendig.


2. Hvis du ringe et annet medlem bruke funksjonen blokkerende for å forhindre din tall vises på innringer-ID.


3. Hvis du planlegger å møte noen, alltid sikre det er på et offentlig sted og fortrinnsvis i dagslys første møte. Ikke ordne noen innledende møter i hjemmet og aldri invitere dem inn i din hjem inntil du føler deg klar til å gjøre dette.


4. Alltid la noen andre vet hvem du skal møte, hvor de skal og når du bør være tilbake hjem.


5. Ta din mobiltelefon med deg og holde den påslått.


6. Ikke drikke for mye og aldri la din drink uovervåket-holde wits om deg!


7. Ta nok penger for en taxi hjem og ikke godta en heis hjem med din dato selv om han eller hun ser ut til å være flott person.


Til slutt være fornuftig, og stol på instinktene dine – de er vanligvis rett!

No comments:

Post a Comment