Wednesday, February 29, 2012

Hvordan du har en imponerende dato med en kvinne

Spør henne for en dato:


-Spør henne ut i person. Samtalene sammen er en mulighet for deg til å oppdage hvis både personligheter og ideer er attuned med hverandre, før du bestemmer deg for å be henne ut for en dato.


• Når du kaller gjennom telefonen. Ikke glem å nevne til henne samtaler du hadde. Dette vil gi henne inntrykk av at du får høre, å gjøre henne føler seg viktig. Så hvis du føler at det er på tide å spørre henne, grønt lys; Spør forsiktig, ikke i en krevende måte.


-Spør når dere begge er alene. Aldri spørre en jente ut på en dato foran andre, som hennes venner. Dette vil enten flau henne, og kan si ja eller flau du, hvis hun sier nei.


Under dato:


• Ser bra, være ryddig. Legge ekstra vekt til hvordan du ser ut. Ta deg tid vel være groomed, lukte hyggelig og velge klærne godt. Det må tilsvare sted som din dato er satt. Gjør et godt inntrykk, slik at du kan sjarmere henne og hun kan være stolt av deg.


• Ikke bli sent. Klargjør for den store dagen fremover. Gjøre nødvendige reservasjoner og planlegging for din dato. Hvis du har planlagt den, vil hun bli imponert at du legger litt arbeid på din kveld sammen. Pass på at på dagtid"store" du har ingen avtaler så du ikke vil være stapper og riktig tid.


• Være høflig. Sørg for å gjøre henne bra ved sammenfallende hvordan hun ser ut. Og når du sitter ved bordet, Slukke din mobiltelefon. Dette signaliserer til henne at du er svært mye interessert i dine øyeblikk sammen.


• Si hennes navn. Gjøre det et poeng å si hennes navn aldri så ofte i samtalene, for å gjøre henne føler seg vel og spesiell.


• Smil. Bortsett fra å sette opp en positiv holdning, er din smil en indikasjon på at du er glade for å være med henne.


• Har en følelse av Humor. Å gjøre en kvinne Le betyr vinner du halve slaget. Dette betyr at hun er å ha en fin tid og oppretter en positiv atmosfære. Dette vil være en anledning som hun vil huske, fordi hun hadde det gøy!


• Være oppmerksomme. Lytte til hva hun har å si eller sier, ikke avbryte. La henne før du uttrykke din mening og gjøre øyekontakt.


• Være ærlig. La henne få vite du ved å fortelle henne hva du gjør, hva som interesserer deg, ikke gjør opp historier. Hvis hun ikke liker du for hvem du er, så er hun ikke verdt tiden din. Vis interesse i henne også, ved å spørre henne om hennes arbeid, hobbyer og hennes liker. Være fornuftig og ærlig i starte slike samtaler.


• Slapp av. Ikke bekymre deg at din dato ikke er har en god tid. Gå videre og spør henne. Bare behandle deg selv godt og Nyt kvelden. Holde samtaler som er åpne og stille spørsmål. Være oppriktig.


• Ikke late. Være deg selv. Late til noen som du ikke er, vil ikke fungere i det lange løp. Sannheten vil alltid komme ut før eller senere. Det er en givende følelse hvis noen trekkes til du for hvem du virkelig er.


• Aldri Sammenlign. Det vil være veldig urettferdig av du Hvis du sammenligne din dato til kjæresten din siste. Vær oppmerksom på at hun er en helt annen person med sin egen personlighet. Ta deg tid til å oppdage henne; Du kan være fornøyd hvis du gjør. Sammenligne vil ikke få deg overalt. En viktig ting å huske, noen gang artikulere ikke sammenligne med din dato, dette vil helt sikkert føre til katastrofe.


• Aldri fortelle din dato om din break-up. Vær oppmerksom på at du spurte henne ut så dere begge kunne ha det gøy sammen. Hun er ikke terapeut, så ikke recount din tidligere forhold. I burry fortid og flytte på. Her er en kvinne foran deg som er interessert i å vite du mer. Komme til vite henne også, starter du en samtale som kan føre til en felles interesse.


• Nyt. Dating bør være spennende og avslappende. En kvinne kunne fornemme Hvis du nyter eller ikke. Ikke få panikk selv prøver så hardt for å gjøre det "Perfekte datoen" fordi det ikke vil være. Men du begge kan nyte det. Tross alt, du invitere henne ut fordi du likte henne i utgangspunktet. Være spontan og ha det gøy.

No comments:

Post a Comment