Wednesday, February 8, 2012

Vellykket Dating begynner med vellykket flørter: 11 Flirting Tips For arbeid og lek

Hvorfor er noen mennesker født naturlig flirts og andre kunne ikke sjarmere baksiden av en buss hvis livet som er avhengig av den?


Kraften i flørter går utover tiltrekke motsatt kjønn. Mestre kunsten å flørter, og du også bli en venn magnet, og du kan bruke dine ferdigheter i å påvirke forretningsforhold.


"Du har enten det, eller du ikke har!" er ofte det du vil høre menn sier når de skryte om sine erobringer. Kvinner, derimot, er mer sjenert når du snakker om en mann som de har møtt. Så som ikke skal vises for full av seg selv, hun vil ofte si til hennes venner "Oooh, jeg tror ikke han liker meg, hva gjør du tror?" Hvis hun er en vellykket flørte, men skal hun tenke langs de samme linjene av en mann, "Ja, han var kitte i hendene mine!"


Flørter er en kunst som krever tillit uten å være OTT. En vellykket flørte vet hvordan å få saldoen perfekt; for mye og det er en reell fare, du vil være merket som "slimy" (Hvis du er en mann) og "tarty" (Hvis du er en kvinne).


Hvis flørter ikke kommer naturlig til deg, kan du lære å flørte ved å bygge opp din selvtillit, tro på deg selv og samhandle med andre mennesker.


Her er noen grunnleggende flirting tips som kan bli brukt på jobb og/eller på en sosiale scene.


1.Ha det gøy!


Først og fremst flørter er gøy! Enten du er i flirter eller flirtee gjør det begge parter smile (på innsiden som på utsiden!). Ikke ta det alvorlig; være lekende, være lys-hearted, være smittsomme!


2.Sive tillit


De beste flirts har en positiv livssyn og er fornøyd med seg selv. Vellykket flørte du må du ha det godt om deg selv før du er i stand til å overføre denne "bra" faktor til det motsatte kjønnet. Hvis du viser en positiv og optimistisk holdning til livet vil du finne deg selv tilkobling med folk som er riktig for deg.


3.Gjør det første trekket


Ikke vent for noen å nærme du. Hvis det er noen på jobben du har foran øyet, kan du vente på dem å gå til kjøkkenet, og deretter gjør en beeline for kaffemaskin. Det samme gjelder i en bar, vent på dem å gå til baren og deretter presse i ved siden av seg. Start med en enkel "Hello" og ta ting derfra. Hva har du har å tape?


4.Betale et kompliment og motta et smil


En ekte kompliment koster ingenting, og ennå kan gjøre noen føler så spesiell. Hvis noen ser flott, fortelle dem! Hvis noen har oppnådd noe å være stolte av, kan du fortelle dem! Når du begynner å gjøre noen føles bra om seg selv, er de mer sannsynlig til å bruke mer tid med deg! Og hvis noen betaler deg et kompliment, være stolt av komplimentet og si "Takk"!


5.Øye til øye-kontakt


Øyekontakt er en av våre mektigste kommuniserende mekanismer. Folk flest har ikke et problem å gjøre øyekontakt med noen de ikke finner attraktive, men de blir klosset foran mennesker de tiltrekkes til. Hvis du har en tendens til å se bort på folk du liker, praksis å gjøre øyekontakt med folk på din måte å arbeide på, et raskt blikk og deretter vende bort. Dette er en god måte å bygge opp din tillit. Stirre ikke, men dette vil gjøre folk føle ubehag!


6.Pitch stemmen


Lær å variere tone, tonehøyde og hastigheten på stemmen. En stemme som er rik på toner høres ut til å være langt mer interessant enn en kjedelig note!


7.Lytte


En god flørte har muligheten til å få folk til å åpne og snakke om seg selv. Betale oppmerksomhet når noen snakker til deg og stille spørsmål slik at du er interessert. De beste spørsmålene er de som vil føre til noen å huske en positiv opplevelse om seg selv.


8.Flytte kroppen!


Det er mange positive kroppsspråk tegn: dvelende øyekontakt, smiler bredt, berøre noen, hodet vippe til én side, kjører finger igjennom hår, undivided oppmerksomhet, men hvis du virkelig ønsker å slippe taket og flørte åpenlyst-danse! Dans er en god form for selv-uttrykk slik at du kan arbeide interaktivt med noen og koble.


9.Smil, Smile, Smile!


Gjør din smil smittsom! Den mer du smiler jo flere mennesker vil ønske å vite du og være rundt deg!


10.Don't be rude!


Flørter involverer ikke blir seksuelt! Heller ikke innebærer det å være støtende hvis noen avviser fremskritt. Hvis du har vært flørter med noen, og ikke får positive tilbakemeldinger ikke få disheartened eller ta det personlig, gå videre til neste person! Du bør vurdere en annen tilnærming Hvis du får en masse avvisninger.


11.Sende en e-post


E-post er en flott måte å kommunisere med noen Hvis du er for sjenert til å nærme seg ansikt til ansikt. Enten det er noen du er interessert i på jobb eller du vil prøve Internett dating, e-post og direktemeldinger kan du flørte uten blushing eller komme at tungen krøller seg.


Vær forsiktig så du ikke bli intime online for raskt skjønt; Det er lett å male en rosenrød bilde av personen bak skjermen, men før du har møtt dem du virkelig kjenner ikke dem. Min melding her er bli kjent med noen på Internett før arrangere en dato, men ikke falle forelsket før møtet dem! Virkeligheten kunne briste boble!


Forhåpentligvis du har ideen nå så neste gang du er tilkoblet, på supermarkedet, i en nattklubb eller på jobb og noen fanger øyet, flørte med dem!

No comments:

Post a Comment