Tuesday, February 28, 2012

Dating og frykter: Det er naturlig, men skremmende

I dating spillet er hva kan ruin din sjanser frykt. Ikke bli lurt, din dato kan lukte den en mil unna. Det er ingen disguising det og hva viser det er alt annet enn attraktivt. Avvisning følger raskt. Frykt og avvisning gå sammen som avslag er ansvarlig for frykt som forårsaker den.


Frykt for avvisning kan være verre enn den ser ut. Det viser i dine handlinger og ord, noe som skaper et negativt inntrykk. Man kan utilsiktet gi inntrykk av å være altfor aggressiv, i et forsøk på å skjule frykt for avvisning.


Alle av oss må være elsket, vises attraktive, være populær, og lykkes i alt. Men en indre stemme forteller oss at vi er dømt til å mislykkes. Det kan eller ikke kan være enhver logikk for hvorfor den vi vil imponere vil ikke svare. Frykt for avvisning, her er så sterk at uansett hvor hardt vi prøver, sikrer frykten selv avvisning.


Grunnleggende problem er en mangel på tillit. Tillit oppretter muligheten til å være interessant i tillegg til å være interessert. Smiler, vitser, moro og lette øyeblikk kommer naturlig. Dette bidrar til personen i selskapet skjemaet en gode tanker av din karakter. Hvis du lykkes i å få en latter, er du på rett spor. Men hvis du er i frykt, vil det være katastrofe.


Som dating er et spill med tall, før eller senere, ja vil bli kommende. Men det er mulig at hele tilnærming kan være helt galt. Det kan være feil type du målretter eller pickup linjer du bruker. Ikke får feil inntrykk når personen vises vennlig. Frykt for avvisning kan for noen passerer gjør, ha grunnlaget for den. Misvisende flørtende tegn er kalt proteans, etter den greske elven Gud Proteus, kjent for å endre skjemaer for å unnvike pursuers.


Menn vil vanligvis ta proteans som alle klare signaler å gjøre sine trekk. Kvinner gjør derimot bare en vurdering av en potensielt passende partner. På det første møtet, kan du være på mottakersiden av en salve av forvirrende protean signaler. Forvirringen hjelper kvinner få fordelen av å gjøre en vurdering på en mann på kort tid. Mannen ender vanligvis opp forvirret og derfor avvist.


Det er en anerkjent faktum at kvinner finner det støtende skal ignoreres, og er mer sannsynlig å bli utgangspunktet tiltrukket til en mann når han ikke umiddelbart starter fawning over henne. Irrefutable protean koblingen her. En kvinne kan vurdere en mann som en potensiell partner uten noen reciprocation fra ham. I stedet for fear Hvis mannen vises disinterested, er kvinnen sannsynlig å være forvirret og bli mer interessert. Dette er reglene i smiskeri som et spill.


Dating frykt må overvinnes lest det komme på bekostning av en potensiell partner. Det er en unektelig link til selv-oppfatning av utseende og evner. Økt selvtillit og bruker en riktig tilnærming til aktuelle kvinner, er det bedre sjansene for å lykkes i å gjøre det første trekket. Ironisk kan nok når du er klar over forvirrende signaler du vise avslag er en uatskillelig del av dating spillet i stedet for en tragedie. Således, ideen er å nyte og har ingen frykt.

No comments:

Post a Comment