Friday, February 24, 2012

Å lage prognoser for farlig Dating

Når menn og kvinner er dating, synes de alltid gjør antakelser om hva som skjer i den andre personens sinn. De har allerede besluttet på hva den andre personen tenker, hva den andre personen du ønsker, eller hva de trenger. Forutsatt at ting som dette vil føre til intet, raskt. Alt som du vil gjøre er opprette misforståelser, skyldfølelse og potensialet pinlig øyeblikk.


Her er en liten historie: Stacys søster hadde en vakker romantisk bryllupseremoni. Stacy ønsket selvfølgelig å bringe hennes dato Michael til å dele denne utrolig romantisk opplevelse med bryllupet. Stacy var under bryllupet-fester strømmer med glede og kjærlighet som var i luft fra hele bryllup atmosfæren.


Hun bedt om Michaels hånd og ønsket ham å se dypt inn i øynene hennes som de danset. Men Michael handlet kaldt mot henne. Dessverre for Stacy, hadde Michael allerede blitt bitt av svingen for en annen jente som er bare en uke tidligere og bare gikk med Stacy fordi han trodde at hun trengte en venn til å gå til bryllup med.


Følgende er lærdom som vi kan lære av Stacys erfaring:


* Ikke har forventninger. Hva skjer mellom to personer er uforutsigbar, og noen mennesker vil reagere dårlig på krav tidlig i smiskeri. Uten forventninger vil deretter noen følelser bli skadet hvis datoen går dårlig, og bedre ennå, hvis datoen går godt, så det vil være en bonus.


* Sørg for at du begge åpenlyst enige om nøyaktig hva datoen handler om og hva du hver er det for.


* Være helt ærlig med hverandre om andre relasjoner fra dag én. Hvis du ser noen på uformell basis, være åpen om det!


* Være klar med hverandre nøyaktig hva dato planene er å være. Noen ganger er personen ikke klar eller ikke interessert i hva du har planlagt, som kan føre til utfallet å være upsetting til dere begge.

No comments:

Post a Comment