Sunday, February 12, 2012

Online Romances

Online folkesanger eller relasjon dating har blitt mer og mer vanlig i de senere år. I eldre dager møtt menn og kvinner i klubber, restauranter, barer, på arbeid i tillegg til bare å ta en jogge eller gange. Avisen og magazine Klassifiserte annonser overtok og nå Internett har blitt en av de største markedene for kjærlighet og relasjoner. Jeg vet ikke hvor mange dating nettsteder det er der ute, men hvis du overskrider fem sifre, det overraske ikke meg i det hele tatt. I dagens travle samfunn, online dating er en enkel og praktisk måte å koble par sammen, og selv om dette kan virke som en uromantisk måte til dato, en utrolig stort antall datoer er gjort på denne måten, og online dating industrien vokser raskt også. Så må det være noe positivt om den.


Ja, det er mange positive sider med dating på Internett. Statistikk imidlertid fortelle at mange relasjoner som er opprettet via Internett er brutt. Så hva skal vi være oppmerksom på for å benytte denne måten av romantikk så vel som mulig, og hvilke feil i bygge prosessen online forholdet bør vi unngå?


Har du noen gang chattet med Madonna? Eller Britney Spears? Eller kanskje George Clooney? Er du mest forsiktig og tolerant person på jorden, er at bildet du prøver å gir av deg selv. Hva om forholdet ble alvorlig, og du var fanget i slike enkle løgn? Mitt råd er at du ikke bør later til å være en annen person enn du er, men være ærlig fra det aller første møtet Hvis din hensikten er å bygge et alvorlig kjærlighet-forhold.


En annen feil som mange folk online dating gjør er å møte personlig for tidlig. Du vet ikke personen du gσtt ut med online, og du bør bytte flere e-post eller chat for en omfattende tidsperiode før du vurdere å møte. For eksempel denne mannlig person kan være voldelige og selv misbruk deg, selv om han har gjort totalen motsatte inntrykk. Før du møter, bør du også gjøre noen telefonsamtaler. Poenget, er at du bør gjøre alt du kan vite hverandre før du møter. Denne måten, sikkerhet problemet har blitt mer riktig tatt vare på.


Når du møter for første gang, kan du gjøre det på en nøytral stedet, slik som en restaurant, kafé eller andre steder hvor mennesker møtes. De første ukene av forholdet, alltid fortelle familiemedlemmer eller venner når og hvor du skal møte en potensiell partner, om dette er i partnerens hjem eller andre steder. Hvis noe skulle skje, vil de vite hvor du er, og sjansene er bedre for å unngå en tragedie.
Når ditt nettverk av venner og familie har blitt introdusert til partneren, og du begynner å føle seg sikker på at dette er en virkelig lovende relasjon, bør du gå til neste nivå.


Det handler om tillit, så ikke hoppe i det i begynnelsen, gi tid for å bli kjent med partneren din potensielle før din engasjere seg alvorlig og forholdet er mye mer sannsynlig å bli en ekte romantikk og en stor og langvarig forhold.

No comments:

Post a Comment