Thursday, February 9, 2012

Dating: Single, kvinne og 30 noe

I livet, jeg tror det er rimelig å si at kvinner trakk den korte dråpen enduring månedlige perioder, avdrag, ga fødselen og overgangsalder; alle produsere mer hormoner enn hun, og noen innen armene lengde avstand, kan takle.


Men hvis hun er 30 noe og enkelt gleden av å være en kvinne ikke stoppe der! Hun er i et kappløp mot tiden for å møte en mann (fortrinnsvis sexy!), fall in love, få ham til å falle i kjærlighet henne, flytte sammen, gifte seg, har en baby (to sistnevnte i ingen spesiell rekkefølge så lenge de skjer!) og leve lykkelig noensinne etter.


Realiteten er imidlertid at mange kvinner diarise "settling ned" for sine tidlig 30s; bruker deres 20s til å få en karriere, reiser, ha et sosialt liv og ha det moro. Det er også de som, til tross for aktivt dating på jakt etter det perfekte partner siden tidlig voksen, bare ikke har funnet "den".


Etter revelling i hennes 20s footloose og fancy gratis, fra dagen hun treffer 30 hennes bekymringsløse holdning screeches til en brå Stopp; Mother Nature er plutselig opptar alle hennes tanker og hennes biologisk klokke tikker å komme raskere og høyere som hver dag, måned og år passerer fortsatt med ingen tegn til "en" å skrive inn hennes liv.


Selvfølgelig, for de 30 noe enkelt mennene i verden er ikke dette noe problem; naturen ga dem valg å sette farskap på vent, bekymre ledig, inntil deres 40s 50s selv 60s. Så er dette derfor 30 noe kvinner finne et gap i dating scene og ikke finner noen av samme alder til å bosette seg med? Er den 30 noe menn opptatt dating men bor enkelt før senere i livet, fordi de vet at når tiden er riktig (for dem) reprodusere vil ikke være et problem?


Det er en trist faktum at samfunnet skildrer 30 noe enkelt menn og kvinner som er helt forskjellig. 30 noe enkelt kvinner er merket "utdatert varer igjen på hyllene" mens 30 noe enkelt menn er gitt en klapp på ryggen og fortalt å nyte sin frihet mens de kan. Selv om TV-programmer som Sex i byen og Desperate husmødre har bidratt til å endre folks meninger enkelt kvinner over 30, gjenstår faktum at hun trenger en mann, hvis hun ønsker barn naturlig måte (dvs. uten en sperm giver).


Så med ingen synet av en mann på horisonten føler hun under press, ikke bare fra seg selv, men også fra de rundt henne å komme på scenen dating og møte den far å være hennes barn. Hennes foreldre vil si, "Hvorfor ikke kan hun møte en god mann og bosette seg?" hennes venner vil si "Skal vi fikse henne opp på en dato med [John]?", og så er det de sniggering kollegene som vil si, "Hun må være lesbisk!"


Mens noen av dem kan ha hennes beste på hjertet, hun skal ikke føle seg tvunget inn i en relasjon å ta alle andre. Problemet hun står overfor er imidlertid at, som en kvinne i verden, hun vet nøyaktig hvilke kvaliteter hun leter etter i hennes partner og hennes standarder er angitt så høyt at menn som hun datoer ofte ikke gjør i klasse.


Hva hun kan ha å gjøre er derfor godta at ikke alle er perfekt og kompromiss på hennes "tick liste". Hun trenger å sette ting i perspektiv og spørre seg selv hvis det virkelig teller at han ikke eier en flash bil eller at han bruker forferdelig sko. (Det kan noen ganger være ikke-viktige ting hvorfor kvinner vil avvise en mann.) Hun bør også være forsiktig ikke for å diskutere ekteskap og babyer i de tidlige stadiene dating; menn er klar over at en kvinner i hennes 30s leter etter noen å far hennes barn, og hvis hun kommer over desperat, hun vil ha de fleste menn kjører på åsene!


OK, så hun vet hva hun ønsker, og hun har villige til å invadere men der vil en 30 noe enkelt kvinne møter kjærligheten til livet? Er det på jobb, gjennom venner, i en bar/club, på en fest eller et online dating agency?


Mens det er anbefalt å utforske alle metodene for dating for å øke salgsmulighetene, vil ikke alle av dem appellere til alle. Ta en 35-år gamle venn av min for eksempel som nylig ble enkelt. Det er ikke at hun ikke ønsker å slå seg ned i hennes 20s, hun ikke oppfyller rett mann. Hun har, imidlertid nådd konklusjonen at sannsynligheten for å møte noen i en bar eller en klubb som er potensielle "ekteskap materiale" er svært lite sannsynlig.


Mens fleste av de 30 noe enkelt mennene hun møter er gjerne flørte og trolig enda morsommere å ta henne til sengs, ønsker de ikke å forplikte seg til en relasjon og sette på spill deres frihet. Andre avviser består av menn allerede i forhold som er ute etter uten strenger moro eller leketøy gutter ute for å sette en eldre kvinne hakk på sine bedpost.


Bare nylig hun datert noen som hun møtte i en bar som fortalte henne han var 27 år gamle (fortsatt yngre enn henne, men en akseptabel alder hun trodde). Hvis jeg sier at de ble intimt svært raskt, vet du hva jeg mener! Mens dette ikke var noe hun normalt ville gjøre, hun følte en tilkobling, og det hadde gått en stund så hun trodde "Helvete, hvorfor ikke!" Etterpå, hun følte det eneste rett til å fortelle ham hennes alder. "Du vet hvor ikke gammel jeg er du?" spurte hun. "Ca 26/27?" han svarte." (Han absolutt visste hvor hans brød var buttered!), "Nei, jeg er 35". "Vel jeg antar det er bare rimelig jeg ærlig med deg også", han fortsatte, "Jeg er faktisk bare 19"."19!"hun exclaimed. Umiddelbart var det ingen fremtid i dette forholdet og hennes håp om å finne "en" nok en gang hadde vært stiplede.


Slå tabeller runde (ham 35, hennes 19), og det kunne ha vært en annen historien...., men det er for en annen dag.


Hvis du har lignende problemer med å finne en partner, hvorfor ikke gi online dating en prøve? Du vil finne menn og kvinner i alle aldre som har profiler gir detaljer om deres alder og om de er ute etter moro, elsker eller ekteskap slik at du vet fra starten hvis dere begge har samme mål.

No comments:

Post a Comment