Monday, February 6, 2012

Online Dating: 12 trinn for å bli lagt merke til og få a dato Online

Hvis du ønsker å oppnå suksess med online dating, må å utdanne deg selv med online dating scenen. Online dating sites tilby en tjeneste for folk å møte, men en datingside kan bare gjøre så mye av arbeidet og inndata kreves av deg hvis du mener alvor med å møte en partner online.


Mens det er tusenvis av mennesker blir med dating sites hver dag, hundrevis er ikke å gjøre mest av tjenestene en datingside har å tilby. Jeg er ingen synsk, men jeg er ganske sikker på at noen som skriver en kjedelig eller uninformative profil, ikke inkluderer et bilde og gjør ingen forsøk på å kontakte noen ikke vil bli inundated med invitasjoner for en dato.


Ved å gjøre noen enkle endringer i måten du er dating online, kan du se øyeblikkelige resultater møte folk ville du aldri har møtt før så ikke være en wallflower, skiller seg ut online og være proaktive i søket etter en dato.



1.Selge deg selv


Profilen din er som en annonse, og du trenger å selge deg selv i den dating spillet.


Den iøynefallende delen av du profilen er bildet ditt. Ta et bilde av deg selv (ikke noen andre eller en tegneserie!), og du kan øke ditt svar med så mye som 8 ganger.


Svare på alle spørsmålene ærlig, være positivt, fokusere på din gode poeng og gi medlemmer med akkurat nok informasjon om deg selv, slik at de er ivrige etter å finne ut mer. Vennligst ikke snakke om exe-filer, eller hvor elendig ditt liv er.... det ikke vil tiltrekke folk til deg!


2.Søk utenom boksen


Vi kan alle ha en idé om vår ideell partner, men bare fordi noen er litt yngre, eldre eller fra en annen by betyr ikke de ikke vil vise seg for å være din ideelle partner! Mest dating sites oppgi en søkefunksjon for å variere søkeinnstillingene så hvis søkeresultatene ikke avsløre alle som fanger din øye prøve utvide søkeinnstillingene.


3.Få intim anonymt


Skjønnhet online dating er at du kan få vite noen uten å avsløre noen personlige detaljer. E-post er sendt ved hjelp av en anonym meldinger så dra nytte av dette, og bruke så lenge du ønsker å bli kjent noen. Ikke føle seg presset til møte opp med noen du akkurat har møtt online. Hvis de er alvorlig, vil de gjerne vente hvis dette er din preferanse.


4.Gjør det første trekket


Vær ikke sjenert- du gjør det første trekket. Husk alle online er alvorlig om å møte noen så, hvis du ser noen du liker, kan du kontakte ham eller henne først. Ikke vent for noen til å kontakte deg.


5.Gjør samtalen


Vis din interesse - den beste måten å få noens oppmerksomhet og få et svar er å stille et spørsmål som er spesifikke for hans eller hennes profil. Dette viser at du har lest deres profil, og er interessert i dem.


Flatere dem! -Ikke vær redd for å bruke din sjarm! Enten du liker sitt bilde, eller du er imponert av det faktum at de har kjørt maraton-fortelle dem. Alle liker mottar compliments.


Gjøre dem ler! -Jeg tror hvis du kan gjøre noen le eller noen gjør du latter, du er på veien til et godt forhold. Være vittig og morsomt i meldingene, og de vil ser frem til å høre fra deg.


Være flørtende, ikke frekk! -Ikke vær redd for å flørte litt Hvis det er hvordan du føler, men like ikke være for flørtende som det kan tas på feil måte. Aldri snakke om sex eller antyde dette er det du leter etter.


6.Holde en liten mystique!


Mens jeg vil oppfordre deg til å snakke åpent og ærlig om deg selv så at folk få vite at du prøver ikke å fortelle historien din hele livet i en e-post. Hold litt noe tilbake for neste melding.


7.Ordne en dato for chatterom


Chatterom er en flott måte å chatte umiddelbart med noen uten å avsløre personlig informasjon. Et chatterom kvalitet vil også gi anlegget har en privat én til én-prat med noen så hvis du har messaged noen, hvorfor ikke invitere dem til å møte deg i praterom på et bestemt klokkeslett og en dag... akkurat som en "ekte" dato. Du kan deretter bestemme om du vil ta det videre "frakoblet".


8.Chat på telefonen


Hvis du tenker på å arrangere en dato med noen, chatte med ham eller henne på telefon først, men bruke funksjonen blokkerende til å hindre at nummeret ditt til å vises på innringer-ID. Gå over emner som du har nevnt i e-postmeldinger kan kontrollere hva han eller hun har fortalt deg er sannheten. Spør deg selv hvis stemmen du snakker med er noen du føler deg komfortabel med og noen du kan stole på.


9.Ikke vær disheartened


Hvis du har sendt en melding, men ikke har mottatt et svar, ikke vær disheartened. Det kan være mange grunner hvorfor ikke har noen svarer på en melding du har sendt; mottakeren kan ikke ha logget på for en stund, kan deres medlemskap har lapsed, eller de kan ikke være en fullverdig medlem Sammle dem å svare tilbake til deg.


Hvis du har sendt en melding og deretter følge den opp med en andre meldingen for å vise ham eller henne at er du oppriktig interessert. Hvis du fremdeles ikke får et svar, kan du gå videre til neste person!


10.Gi folk en sjanse


Hvis du mottar en melding fra noen som ikke sjekke alle din bokser umiddelbart, ikke styre dem straks. Svar til ham eller henne, og prøve og finne ut litt mer om dem. Du kan ha mer felles enn du først trodde og, hvis ikke, i det minste du kan si du prøvde.


11.Være høflig når avvise


Hvis du ikke liker noen som har kontaktet deg, ikke være uhøflig eller støtende. Du kan enten ignorere dem (forhåpentligvis dette vil få meldingen over) eller høflig fortelle dem du ikke er interessert. En anerkjente datingside vil gi et anlegg til "block" forstyrrelser som sender deg meldinger så, hvis noen er pestering du, ikke vær redd for å bruke dette verktøyet.


12.Være trygg!


Ikke gi noen din hjem telefonnummer, adresse eller arbeidsplassen adresse før du har møtt en rekke ganger, og er 100% komfortabel med denne personen. Husk at folk kan være den som de vil være tilkoblet - Vent til på følelsen at dette er noen du kan stole på.


Hvis du finner du ikke får mange svar, må du kanskje tenke på alternative Konversasjonsstartere eller skrive om profilen din.


Forhåpentligvis har du ideen nå så er det til deg! Lykke til og husk å ha det gøy!

No comments:

Post a Comment