Wednesday, February 15, 2012

Dating og filmen på nytt

Er du lei av den samme gamle rutinen første datoer? Trenger en endring fra middag og en film rutine? Hvorfor ikke gjøre noe som gir deg noen innsikt i hverandres personlighet og er interessant? Ikke at jeg er helt mot middag og kino som en første dato eller dato for enda en tiende. Det er fordelen som du ikke trenger å tenke på hva du skal si neste i minst 90 minutter (enda lenger hvis det er en episk Kevin Costner). Jeg tror at en endring må skje når jeg har sett alle filmer som spiller denne måneden på den lokale megaplex. En annen ulemper til middag og kino er at det kan være upraktisk for de av oss som arbeider i nightshift. Så tilbyr jeg følgende ideer å inspirere deg til å komme ut av dating brunst, enten det er din første eller tiende.


For romantiske er en piknik et ideelt valg så lenge været samarbeider. Du kan ha til å bli kreativ i din plassering for inclimate været, men gi ikke opp håpet. Tradisjonelt, er picnicking noe som etablert par gjøre, men ikke vær redd for å foreslå det tidlig i romantikk. I tillegg til å ha som enkle eller forseggjort måltid mens du velger, kan du ta med seg en Frisbee eller ballen å spille fange. Du kan også ta en spasertur. For mindre ambisiøse eller Vær grense, kan du folk ser, eller du kan dele et papir (søndag dokumenter fungerer spesielt bra). En annen fordel er at dagslys dating legger litt av sikkerhet, og du kan alltid ha en escape unnskyldning hvis ting ikke går slik du planlagt (Eksempler: Jeg er Barnevakt for en venn, jeg har meg tenner renset, jeg må ha middag med mine foreldre – du får ideen.). Folk er også synes å være mer ærlige om seg selv i dag, som er alltid forfriskende kald lys. Endelig er det fordelen som alltid kan du fortsette datoen på kveld hvis ting går usedvanlig bra.


En annen flott date plassen er en temapark. Hvis du bor i nærheten av en av de større som Disneyland, kan det være dyrt. Ringe og spørre om lokale bosatt rabatter, og hvis du har venner som fungerer det spør hvis de kan få deg en passerer redusert hastighet. Ikke overse mindre karneval og festivaler i ditt område. Det kan være betydelig mindre kostbart og like underholdende. Disse slags steder har litt av alt, så du bør være i stand til å finne noe to av dere kan nyte. Dette er også et godt valg for den første datoen med hans eller hennes barn.


Sport og hobbyer er også gode muligheter for dating. Er du medlem av en klubb? Invitere din neste datoen til en klubb-aktivitet. Terrengsykling, Vandring, innebygde skøyter, tennis eller eventuelle felles hobby kan være utmerket første dato materiale. De gir en aktivitet som dere begge har en felles interesse i. Også, det er ingen bedre måte å hente ut den mørke siden av mennesker enn konkurrerende idretter. Ville ikke du liker å se at foran? Du kan også imponere daten din med dine ferdigheter, eller få noen tips fra ham eller henne.


Hele poenget er imidlertid å gjøre noe som er interessant, og gjør det mulig for deg å bli bedre kjent med hverandre. Selv hvis du ikke klikker på et romantisk nivå, kan du alltid få en fin ettermiddag som ikke vil avreise du følelsen som du skulle ha gjort din Klesvask i stedet.

No comments:

Post a Comment