Friday, February 10, 2012

Hvordan skrive din egen personlige annonse

Skrive en personlig annonse er som å skrive en elsker brev, et dikt som er dedikert til partneren din fremtidige liv. Du hovedsakelig skriver en annonse som søker noen som kunne og ville leve resten av deres liv loving you, for bedre eller verre. Mens det er ingen reell HEMMELIGHETER å skrive en god personlig annonse, det er god personlig annonser, det er dårlig personlig annonser og så er det SMASHING de! Det er en gjetning du vil skrive en knusende personlige annonse som bringer du folk som ser etter deg. du ikke vil at eventuelle Tom, Dick og Harry eller Mary, Jane og Barbie. Når du skriver annonsen din personlige, bør fokus være på å finne noen som passer deg og liker deg for hva du er. Så, regel om å skrive din egen personlige annonse er å være så positiv og ærlig som mulig.


Husk ordene betyr veldig lite i en personlig annonse. De fleste betydelig ting om å skrive din egen personlige annonse er at du bør prøve, på hver enkelt måte mulig, å bevise og viser at du ha uansett hva det er at du sier du har. For eksempel, hvis du sier du er en positiv person med en sunn sans for humor, vise den, skrive det på den måten. Ikke bare si det fordi folk lese annonsen din personlige vil prøve å lese mellom linjene.


Hvis du er en forfatter, og er adept skriftlig dikt, kan du bruke det kreativt. Konvensjonelle personlige annonsen er kjedelig, og etter å ha lest gjennom om lag 30, personen som leser personlige annonsen er sannsynligvis nummen med flom av self-praise der. I stedet skrive din egen personlige annonse i en kreativ way…like i form av en vits, en bokstav eller et dikt. Annonsen din personlige vil sikkert stå blant få hundre andre personlige annonser det er splashed tvers sidene.


Det er viktig å ta med din egen personlighet og egenskaper i personlige annonsen i stedet for bare rattling videre og videre om hva slags liv partner du leter etter. Og når du skriver som en del av annonsen din personlige, prøve å sette deg selv inn i skoene til personen som leser personlige annonsen. Hva ville han/hun sannsynligvis finne interessant? Hva vil han/hun vet om potensielle ektefelle? Liste ned alle disse ting, og deretter skrive dem kreativt.


Hvis du vil at annonsen din personlige å skille seg ut, må du beskrive deg selv, dine interesser og hobbyer i detalj. I stedet for å si du som filmer, kan du nevne et par av dine favorittfilmer. Hvis du liker musikk, Skriv ned typen eller navnet på din favoritt artister.

No comments:

Post a Comment