Friday, February 17, 2012

Sjelefrende eller ingen sjelefrende

La oss innse det, dating er tøff. Det er tøffere selv når du har å komme forbi de sosiale hindringene for å være homofil. Uansett hva, må du alltid huske at det er din første prioritet å være tro mot deg selv og kontroller at du er med personen du ser for høyre grunner. Hvis du ikke ser ut for deg selv, vil ingen andre.


Noen mennesker gå gjennom livet tenker at de vil aldri finne "En." Så avgjøre de. De avgjøre for fornærmende relasjoner, egoistisk elskere, bedratt og løgnere – bare fordi de ikke ønsker å være alene. De overse det faktum at noen ganger blir alene på en stund er beste. Å være alene gir deg muligheten til å tenke på og bestemme hva du leter etter, der du vil se etter den, og til slutt, der du ønsker å være fem eller ti år nedover veien.


Jeg sier ikke at du kan planlegge ut eventuelle relasjoner og følger du hvert trinn av det som en tidsplan. Sannheten er, du vet aldri hva som skal skje. Men hvis du vet litt av hva du ønsker ut av en relasjon, vil det bare være en fordel for deg og personen du ser. Ingenting er verre enn å være med noen som ikke vet hva de ønsker.


Som blir sagt, her er noen ting bør du vurdere før du gir ditt hjerte – din mest dyrebare besittelse – bort.


1. Aldri bosette for noen som er egoistisk. Sant, vi er alle egoistisk på noen måte eller annen; men i grand ordningen ting, må du være med noen som mener at følelsene dine før du handler. Når du arbeider 3 jobber, og sette til side en lenge ventet lørdag kveld å tilbringe med din kjære en, du ikke forvente seg å gå ut, kan du få full og sovner før du kommer til huset deres. Det er egoistisk. Du kan velge noen som setter dine følelser over alt annet. "Den" vil være venter på deg med en rose.


2. Sett av roser, må du huske å velge noen som er sjenerøse og gjennomtenkt – noen som vil overraske deg med blomster eller en fin middag når du er sliten og hadde en elendig dag. De trenger ikke å gjøre det hele tiden, men innimellom, til å vise de omsorg gjør hele forskjellen i en relasjon.


3. Aldri bosette for noen som er fordømmende av andre. Jo mer tolerant en person er av andre, jo mer tolerant blir de av dere.


4. Aldri bosette for noen som drikker for mye eller tar narkotika. De vil aldri endre.


5. Aldri bosette for noen som setter deg og gjør du føler uviktig. Denne personen gjør ikke bryr seg om dine følelser. Mistreating du gir dem en følelse av makt. Du kan unngå denne personen som pesten. Hvis du arbeider med dem, fortelle dem til å ta en tur – selv om det er den vanskeligste tingen du noensinne har hatt å gjøre. Du takke deg selv en dag når du oppfyller "en."


6. Aldri avgjøre om noen som ikke vet hvordan å le og ha det gøy, selv i de mest prøver situasjonene. Noen som kan slå en råtten tid i den beste tiden er verdig din tid og kjærlighet.


7. Aldri bosette for noen som forlater du henger om fremtiden. Hvis de ikke forplikte til deg nå, er de ikke vil være forplikter til du når som helst snart. Ikke tortur selv jage dem rundt. Du vil være å kaste bort tiden din.


8. Velge noen som hjelper deg å bli den beste personen du kan være. Være med noen som gir deg gode råd, og vil at du skal lykkes.


9. Ikke Vær med noen som er sjalu – om de er sjalu av din relasjoner med vennene dine, eller du kan ikke stole på deg til å gå uten dem dit. Uten tillit har en relasjon ingen foundation.


10. Velg noen med et stort hjerte, som elsker deg uansett hva du gjør.


Prøv å holde disse ting i tankene neste gang du foretar en avgjørelse om kjærlighet. Oftere enn ikke, vil du være takknemlig du gjorde.

No comments:

Post a Comment