Thursday, February 23, 2012

Som tidlig narsissistiske mennesker

Narsissistisk menn og kvinner er så selv sentrert, og selv overbærende at de ser venner og elskere som bare utvidelser av seg selv. De er besatt smiger og etterspørsel til en skal adored og har oppmerksomheten til seg selv til alle tider.


Dessverre disse narsissistisk typene er meget forførende, og du kan først bli tiltrukket dem uten å realisere hva du er stepping i. Fordi sine egos er så veldig skjør, ønsker de stadig oppmerksomhet som til slutt setter sin partner i fare for å være på miste slutten av relasjonen.


For å hjelpe deg med noen tips om å identifisere om han eller hun er en narsissistisk type, spør deg selv følgende spørsmål:


1. Har han eller hun miste interesse når de ikke midten av oppmerksomhet?


2. Er de fleste samtaler om dem, om du prøver å endre emnet eller ikke?


3. Er partneren alltid fiske for compliments?


4. Hvis du kritisere ham eller henne, de bokstavelig talt falle fra hverandre på at kritikk, spesielt hvis det refererer til deres ser ut eller sine feil?


5. Vil du ta dem snakker om alle sine antatt 'tapt elsker' som hver syntes å ha hatt større feil der han eller hun måtte bryte med dem?


6. Hvis han eller hun ikke er får spesiell behandling eller konstant oppmerksomhet de får sint, eller har en temperament tantrums? For eksempel hvis når de venter ikke rask nok i restauranter, eller ikke fikk beste plassene på filmene, er de opprørt?


7. Du finner et mønster av denne personen bruker folk bare for å få det de ønsker, og deretter forkaste dem når sine egne behov oppfylles?


Hvis en mann eller kvinner som du er interessert i viser en rekke disse typer atferd kan du være forsiktig. Dette er ikke typen folk til å bli involvert i et forhold til Hvis du vil at lik oppmerksomhet og kjærlighet.

No comments:

Post a Comment