Friday, February 3, 2012

Unngå Cyber Stalking-nettikette For avvise profiler

Online datingtjenester kan være et morsomt sted for å møte nye mennesker, men på grunn av anonymitet som er involvert med online dating, kjører du en viss risiko at personen du støtning opp samtale med ikke akkurat som de sier de er. Brekke av en online romantikk eller partall bare avvise en profil som er sendt via en online dating tjeneste kan være vanskelig Hvis du ikke gjør det med noen finesse.


Cyber stalking defineres som uønsket kontakt eller trusler via e-post eller direktemeldinger. Cyber stalkers kan være ubøyelige, sende middelverdi og upassende e-post så mange ganger på en dag at du ikke lenger se frem til å sjekke e-posten din. De kan også sende pornografisk materiale eller selv virus forkledd som unnskyldninger (som du er mer sannsynlig å åpne.)


Ta hjertet, er det hundrevis av online dating nettsteder fra gratis dating tjenester online månedlig eller årlig medlemskap dating nettsteder, så ikke gi opp, akkurat lærer netiquette involvert med sier "Nei" på en profil sendt til deg via adult dating online.


Online dating tips for å si "Nei takk" inkluderer:


• Ikke send et svar. Det er svært dårlig oppførsel ikke til å åpne en e-post, men når du har, og ville ikke like å ha videre kontakt, bare ikke svar. På Internett språk dette er en vanlig form for viser ingen interesse, og regnes som passer.


• Hvis noen som du ikke har svart holder sende deg e-post, kan du bruke blokker avsender på din email, det er hva det er.


• Hvis du er i et chatterom og innse at personen du chatter med sannsynligvis ikke en god kamp, fortelle dem så pent og ønsker dem godt. Vente på et svar og vennlig Logg av.


• Alltid være snill og høflig, men ikke si noe som kan tolkes som en indikasjon på at du kanskje ombestemmer deg. Cyber stalkers som "kjøtt og blod" stalkers, tror ofte at den andre parten gjorde noe for å lede dem på, selv om du ikke, så la ingen marg for feil.


Alltid rapport denne typen misbruk til online dating tjeneste. En anerkjente selskap som tilbyr adult dating online vil censure eller avslutte noen som har rapporter for trakassering.

No comments:

Post a Comment