Wednesday, February 1, 2012

Topp 5 spørsmål å spørre en Online dato

Online dating-tjenester er på rise, spesielt særtrekk nettsteder, som teen online dating, homofil online dating og senior online dating.


Ulempen til online dating, sikkert er for disse spesielle interessegrupper gyldigheten av person på den andre enden av cyberspace. Cyber stalking er inntil 55% i de siste to årene, og møte noen på utsiden etter møtet dem. online i et chatterom eller via en online dating tjeneste kan bli risikabel virksomhet.


Her er topp fem spørsmål og online dating tips. Spørsmålene er utformet slik at du kan være i stand til å få en bedre forståelse av hvem som personen er utenfor skjermen.


Men bare for å være sikker, sørg for å møtes din dato i et offentlig område og bo i et offentlig rom i den første datoen. Ikke la dem vite hvor du bor og være oppmerksom på å gi ledende informasjon ut mens du er i et chatterom.


• Hva er den største feilen folk gjør når først dating? (Dette vil gi deg en ide om hvordan den andre personen virkelig føler om det motsatte kjønnet.)


• Hva du ser etter i en fyr/jente? (Vær oppmerksom på hermetisert småerte. Hvis de kommer med det vanlige "sans for humor, nice personlighet," ikke har de sannsynligvis tenkt mye om virkelige svaret.)


• Definere en virkelig vellykket relasjon. (Dette er min favoritt, lytter etter blaming andre. Tips: En virkelig vellykket relasjon er der begge får en bedre følelse av selvtillit, om de bo sammen eller ikke.)


• Hva har skjedd med din siste relasjon? (Igjen, Lytt etter blaming. Vil de ta ansvar for breakup? Hvis de er villige til å dele likt, flott, hvis de tar alle skylden de sannsynligvis har lav selvtillit aktelse og trengende. Hvis de ikke tar noen av skylden de er kontroll freaks og sannsynligvis grusom.)


• Hva gjør du virkelig tenker på online dating-tjenester? (Vil fortelle deg hvis de er desperat, åpne eller kontroll.)

No comments:

Post a Comment