Thursday, February 16, 2012

Første dato Jitters

OK fyrene, gjør denne situasjonen høres kjent?


Du ventet for den rette anledningen for tilnærming en varm fyr du nylig møtt, og når du spurte ham hvis han ville ha middag, han akseptert. Nå har du en stor dato i kveld, og du er et rot. Du vet ikke hva for slitasje-ingenting ser ut akkurat. Munnen er helt tørt, magen er å slå, og du føler deg helt ut av tankene dine. Hva om du si noe dumt? Eller ikke ser bra nok? Hva om han skrur du ned for en annen dato?


Slapp av.


Nei, jeg virkelig mener det. Slapp av. Det er alt du trenger å gjøre. Å få deg jobbet opp, eller som vurderer den "hva ifs", ikke kommer til å hjelpe deg. Det vil gjøre deg opptre som noen andre enn deg selv, og føre til at du glipp av moro som du kan ha på datoen.


Dating handler om å bli kjent noen andre. Hvis du ikke er opptre som din naturlige selv, så du ikke kommer til å portrettere den "virkelige du" til personen du prøver å bli kjent. Første inntrykk betyr mye i verden av dating. Ikke gjør feilen av å være en av følgende personlighet katastrofer når du er på ditt dato.


Demp du vil ikke høre en Kvidre fra The Demp. Bokstavelig talt. Dempe har en tendens til å være sjenert og klosset. Utsiktene til å si noe galt frightens ham – så sier han ingenting i det hele tatt. Dempe betyr godt, og kan like du mye, men du ville aldri vite det fordi han ikke vil åpne. Hans stillhet er ofte forveksles med snobbethet eller aloofness, og du kan aldri få vite The Demp med mindre du jobber hardt for å hente ut sin sanne selv. Dessverre er folk flest mister tålmodighet til å gjøre det, og derfor The Demp savner ut på noen lovende muligheter. Ikke vær The Demp. Du vil angre en dag.


Selv-sentrert krype dette er fyren som ber deg om hva du vil gjøre på en dato – men du snart finne at han har planlagt allerede hele greia. I stedet for å gå til en fin restaurant som du foreslo, tar The Self-centered krype du til noen lyssky bar å sitte med sine venner. Han ignorerer du mens han chugs ned drink etter drikke. Du finne deg selv å holde ham til å gå til bilen, og da har du å drive ham hjem. Den eneste god del av kvelden er at du mister sult smerter i magen når han får syk i bilen. Jeg tror ikke jeg trenger å forklare hvorfor du bør ikke være krype for The Self-centered.


Nervøs vraket The nervøs vraket kan være sett en mil unna. Ja, han er den prøver å ta en slurk av hans øl uten å forårsake glasset å riste for mye i hans skjelving hender. Han er stamming, unngå øyekontakt og svetter voldsomt. Hvis bare han innså at dating er ment for å være morsomt. Hvis du er nervøs vraket, lette opp! Le, smile, og gjøre din dato moro. Ellers er din dato kommer til å gjøre narr av deg.


For desperat tosk The desperat tosk elsker din øyenfarge. Han elsker klærne, din smil, tennene, nesen. Han planlegger en Caribbean utflukt med deg før salaten serveres. Innen dessert kommer rundt, har han allerede flyttet du inn i sin leilighet. Desperat tosk er også kjent som The patetisk, Insincere, I'll-Do-Anything-To-Be-With-Anyone taper. Hvis du har en liten selvtillit respekt. Ikke vær denne fyren.


Så hvem som bør du være på en dato? Prøv en sjarmerende, smilende, slag, avslappet og morsom person. Prøv å være: deg selv! Lykke og lykkelig dating.

No comments:

Post a Comment