Thursday, February 2, 2012

Motstående avslag I Online Dating

Du har valgt flere bilder fra din online dating tjeneste og sendt ut din personlige online-profil. Nå er du bare venter for svarene. Du venter et par dager, og ingenting. Du begynner å føle deg som om du skal gå tilbake til barer, minst avvisningen det er ansikt til ansikt. Hva som gikk galt?


Først av alt, vet disse menneskene ikke deg, så du ikke kan realistisk å ta en ikke svaret personlig. Svært ofte brukere av online dating-tjenester har en stabel av profiler ved siden av deres PC og tar sin tid retur e-post, så ikke får motet.


Den verste feiltakelsen du kan gjøre er å kontakte folk om og om igjen. Dette kan slå dem av og gi inntrykk av at du er en stalker, noen dating tjenester online vil avslutte medlemskapet ditt eller censure du hvis de får rapporter om kontinuerlig forsøk på å kontakte (som godt de skal. Husk de ikke vet din motiver mer enn du vet noen andre 's når tilkoblet.)


En annen online dating tips er å kontakte som mange mennesker som har en interessant profil som mulig. Hvis du bare kontakte to eller tre, og deretter vente uker på et svar, selvfølgelig du kommer til å bli frustrert, men hvis du sender e-post for kontakt til 20 ulike mennesker, sjansene er du får flere svar. Igjen, ikke ta det personlig! Det er over 100 gratis online dating sites å velge mellom, og de er bare det ledig seg.


Hvis du kontinuerlig får avslag e-post (jeg ikke trenger bety ingen svar, men heller faktiske avvisninger) er kanskje problemet profilen din. Recheck den og se hva det sier om deg. Er den ærlige og oppriktige? Sendte du din beste bilde? Betyr det høres for trengende eller for ikke committal? Mange dating tjenester online gir hjelp med å sette sammen perfekte profilen, og denne tjenesten er vanligvis gratis, så dra nytte av nettstedene Hjelp-vinduer, og fortsette å prøve!

No comments:

Post a Comment