Saturday, February 18, 2012

Blind Date

Telefonen ringer på 3: 00 mandag ettermiddag, og det er kjæresten din beste Jenny, inviterer deg til middag neste helg. Hva en fin tanke, før hun forteller deg er det "denne fyren hun vet du liker".


Gjøre disse "ordnet situasjoner" noen gang arbeide ut; disse blinde datoer som vel meningen venner og familier forsøker å ordne for alle av oss på et tidspunkt i våre liv? Hva har vi å miste allikevel? Vel, la oss bare se på hva som skjedde da Jenny prøvde å gjøre denne tjeneste for hennes venn Lisa!


Det hadde vært en lang mandag for Lisa, og hun var klar for en vennlig stemme på telefon. Da hun hørte fra Jenny, var det bright spot i hennes dag. Lite visste Lisa om hvilken innvirkning dette kallet vil ha på hennes liv for de neste ukene. Jenny inviterte henne til en restaurant som de hadde både vært ivrige til å prøve ut; en ny liten italiensk sted med rød sjekket duker, en ekte live fiolinist og et fristende utvalg av fantastiske mat og vin. Dette var bare hva hun var nødvendig å planlegge å hjelpe henne med å komme gjennom hennes uke!


Men vent, det er en fange, og han har et navn. Jenny vet denne fyr som heter Bob som bare flyttet til byen, og er en virkelig hyggelig fyr. Hun trodde det ville være "moro" for å gjøre en dobbel dato lørdag kveld med Bob og hans venn fra arbeid. Det hørtes harmløs, siden de begge har ønsket å prøve ut den nye plassen, så Lisa godtatt Jennys invitasjonen og de begge har gjort planer å møte på Berellis lørdag kveld.


Så langt er disse jenter gjør rette ved å nå disse gutta på restauranten og ikke plukket. De kjenner ikke dem veldig godt og hvis for noen grunn, ett (eller begge) må dukke ut, vil heller ikke bli sittende fast uten hjul.


Helgen rullet rundt snart nok og Jenny og Lisa hadde tatt en liten tur mall å handle for et par søte kjoler og samsvarende sko. De hjalp hverandre med håret at lørdag ettermiddag, og føltes nesten som unge tanned hot går ut på deres første dato. På en måte var det, for Lisa, siden det var hennes første blind date. Hun hadde aldri gjort noe sånt før, og selv om hun var ser frem til å være med henne venn, hun var litt skeptisk til å møte denne fyren Bob. Uansett, det var bare en middag, og det ville være det.


De hoppet inn i bilen og kjørte over til Berelli, og pass på at de var "fashionably" sent (men bare 10 minutter), ikke skal vises over ivrige til å deres gentleman venter. Bob og William hadde allerede fått et hyggelig bord og bestilte en flaske vin, så scenen var satt for en herlig kveld. Hva en søt sted denne nye lille restauranten var! Det så ut som en side rett ut av Italia, med tabellene satt så vakkert, musikk som fyller rommet, og Jenny engang merke til et eiendommelig lite dansegulv nær fiolinist for de som ønsket å bli litt romantisk. Dette var bare hva hun trengte, og Bob så ganske bra også. Han hadde en fin smil, fint ser passer, og trakk seg ut hennes stolen for henne når hun satte seg. Denne mannen er rett ut av en storybook! Som noensinne sa blind datoer er en feil allikevel?


Som kvelden kommet, par syntes å nyte hverandres selskap, og alle fire var overbevist om var Berellis en dining experience som de vil anbefale til sine andre venner. Lisa var så glad for at hun besluttet å ta Jenny på hennes tilbudet. Faktisk hadde hun aldri prøvd blind dating før den kvelden grunn av alle horror stories fortalte i siste. Hun hadde hørt tales av alle former, og selv om de var sanne, kanskje de var overdrevet litt. De planla en annen dato neste helg og Jenny håpet at hennes første blind date ville være hennes siste. Bob kan godt bare være "Mr. høyre" hun hadde ventet på.


Nå det er slik en artikkel bør alltid gå med en lykkelig slutt; imidlertid, pass jenter (og folkens) på blind date. Kontroller at du behandle deg selv på en måte som ikke tillate deg selv å være tatt fordel av på noen måte, særlig med vin flyter fritt hele natten lang. Mange ganger hvis du har "la vakt ned" kan du finne deg selv i en situasjon som du ikke kanskje kunne håndtere. For eksempel hvis du er virkelig tiltrukket noen og la ham få vite det, kan han noen ganger få inntrykk av feil. Det er bare alltid en god idé for ikke å bli for vennlig på første datoer (og noen ganger andre og tredje datoer) inntil du bli kjent med personen, og du er sikker på at han respekterer dine ønsker.


Når arbeidsgivere ansette nye mennesker, de mange ganger refererer sjekker og noen ganger også bakgrunnen sjekker før de ansette. Du kan gjøre samme type ting ved å sørge for noen vet denne personen du har tenkt å gå med, og forhåpentligvis du vet noe om hans siste. Det siste du ønsker er å falle i kjærlighet med noen gubben eller damen som ender opp med omdømmet til vold eller andre seedy problemer. Slike situasjoner skje hele tiden. Vi alle tror "Men de som aldri ville skje med meg..."; men de kan, så vi mye være smart om hvor vi går og med hvem vi gå med.


Lisa hadde flaks og møtte mann av sine drømmer, men dessverre, som ikke alltid slik det fungerer. Tenker tilbake til hennes historie, hun opprinnelig bare planlagt å ha en fin kveld og ting skjedde til å regne ut mye bedre enn hun ventet. Møte nye mennesker er moro; bare pass på og bruke god sunn fornuft og holde trygg avstand før du vet nøyaktig hva du får til.

No comments:

Post a Comment