Monday, February 20, 2012

Online Dating � 11 grunner til å gå Online For Love

Hvor skal du gå når du er ute etter kjærlighet?


Er du vurderer å bli med en online datingside, men ikke om det er for deg?


La meg fortelle deg hvordan jeg først oppdaget online dating og hvorfor jeg godt tro det passer i med våre dagens moderne livsstil.


Et par år siden online dating fortsatt hadde et stigma knyttet til den. Selv om folk bruker Internett som en metode for dating, de ikke diskutere det med venner eller kolleger for frykt for at de kommer over desperat.


Jeg husker en venn av meg som var først flau for å fortelle meg at hun hadde blitt med i en online datingside. På tiden var jeg ganske overrasket over som hun var en attraktiv jente som vil anses ganske oppsamlingsadresse. Imidlertid etter chatting til henne forstått jeg helt hvorfor hun hadde resorted til denne metoden av dating; Hun var bare lei av møtet timewasters som ikke var interessert i forplikter til en relasjon.


Mens hun hadde ikke noe ønske om hittil noen av mennene som kontaktet henne, det var ganske mange hun var interessert i, og hun begynte en dating spell å gjøre noen "singleton" sjalu. Hun slo opp en elektronisk sammenheng med noen som bodde 100 miles fra henne. Etter utveksling av mange e-poster og chatte via telefon, besluttet hun å møte ham. Selvfølgelig avstanden gjorde ikke forholdet ideelle men gnist var der og hun likte 6 måneder dating noen med samme interesser, delt romantiske helger sammen og hadde en fantastisk ferie. Selv om han ikke vise seg for å være "den", var da jeg spurte hvis hun beklaget å bli med en online dating webområdet hennes svar "Definitivt ikke!" Hennes utsikten var at hvis hun ikke hadde blitt med i en online datingside, disse 6 måneder ville ha blitt brukt moaning om møte de samme timewasters i de samme gamle haunts og lurer på "Hva om". Hun var bare å være proaktiv i hennes Søk etter kjærligheten; etter at alt liv er altfor kort!


Hvis du ikke er overbevist om online dating er for deg, her er 11 grunner hvorfor jeg tror online dating har sine fordeler:-


1. Du trenger ikke å vente til helgen å møte noen.


2. Du trenger ikke å bli kledd opp for en natt "online". Ha uansett hva du føler deg komfortabel i hjemme.


3. Hvis du arbeider uvanlig timer online passer dating inn med tidsplanen. Du kan logge på når som helst på dagen som passer for deg; Det er alltid noen online venter på å chatte.


4. Hvis du starter chatting til noen, og deretter bestemmer deg for at de er ikke det du leter etter, kan du legge dem tilbake på nettet forsiktig og velg en annen. Det er mange fisk i havet!


5. Hvis du er lei av å se de samme gamle ansiktene når du går ut, og det er mennesker i alle aldersgrupper over hele landet venter på nettet for å møte noen.


6. Hvis du er ny på et område, online er dating en flott måte å møte folk enten det dreier seg om vennskap eller dating. Hvis du møter noen folk online i ditt område, kan du ordne en samles for dere alle i stedet for møtet på én til én-basis.


7. Hvis alle vennene dine har avgjort ned, eller du har nylig blitt enkelt hva bedre måte for å møte nye noen raskt enn å gå online og møter mer singler!


8. Anonyme meldinger og chat-rom kan du flørte til hjertet ditt innhold uten noen forlegenhet eller får tongue-tied.


9. Du vil sannsynligvis finne ut mer om noen online før du ordne en dato med dem, enn du ville hvis du hadde møtt dem i en bar. Online dating vanligvis gjør folk mer forsiktig om hvem de velger hittil, og på denne dag og alder som kan ikke være en dårlig ting!


10. Vi nå bor og dato svært annerledes til tidligere generasjoner, der det tradisjonelle stedet å møte mennesker var i nattklubber, parter, på jobb eller gjennom venner. Ved å bli med en online datingside er du ikke utelukker disse veier, men du kan bare utvide dine muligheter til å møte noen.


11. Til slutt 1 måned medlemskap koster mindre enn en kveld, og gir deg hundrevis av muligheter til å møte din perfekte partner – hver kveld!


Med så mange positive grunner til å gå online for kjærlighet, å finne din perfekte partner har aldri vært enklere. Prøv det ut selv og behage utleie meg vite hvordan du gjør.

No comments:

Post a Comment