Saturday, February 11, 2012

Hvordan finne din høyre kompis når You�re enkelt, sliter og stakk

jeg var. Virkelig god og stakk, jeg mener. Fast mellom en rock og et hardt sted. I dette miserably ubehagelig stedet hvor du føler ensom selv med familie og venner rundt. Der frykt og tro stadig kolliderer, slik at du kan føle bruised og forvirret. Hvor å være ensom er elendig, men bar-hopper og Hurtig Stevnemøte mistet sine forlokke lenge siden (Hvis de noen gang holdt noen i utgangspunktet). Og der du er ganske sikker på at soul mates ikke eksisterer, men du er sikker ønske hvis de gjorde ditt ville skynd deg og komme.


Hvor er dette stedet? Det er smellkyss i mellom søvnløse i Seattle (du vet, der din sjelefrende flyr tvers over landet og pounds på døren din, sweeps deg i hans/hennes armer og professes udødelig kjærlighet alltid), og mer trett, riktignok mer believable, Reality Bites-versjonen. Kan det muligens være en måte å forsone disse to ideologiske ytterpunktene? Kan vi forvente å få en endelig svar på spørsmålet om hvorvidt det virkelig er noe slikt som en "sjelefrende" (eller en "høyre kompis"... eller uke... enda en en-av-en-type partner)? Vi tror at svarene, i rekkefølge, er "Ja", og enda mer sterkt "Ja."


Kommer kan bli litt tøff, skjønt. Fordi selv om de er grei, vil disse svarene undeniably utfordrer deg til å komme dypt inni deg selv å finne dem, til å grave dypt til bunnen av verktøykassen der det synes å være bare olje og sot, og der år av livet leksjoner kan ha forlot du følelsen belastede og tapt.


Hemmelige batterirommet


Men grave dypt er som dousing for vann: du kan bli ledet rett til den. Fordi disse svarene allerede finnes, selv om de kan være legging skjult, fanget under en hemmelig kupé nederst i verktøykassen. De som allerede finnes, og de ligger allerede inni deg. Åpenbart? Kanskje, men for å la kraften i utsagnet appellerer, i rekkefølge for skjønnheten i sin enkelhet å synke, trenger vi å sette pris på ikke bare dybden av dens iboende sannheten, men også noen av sine kritiske ramifications.


Hva betyr det at "svarene ligge inni deg"? Vel, betyr det at de alltid er tilgjengelige for deg; Du kan åpne "hemmelige" kupé når som helst og rote rundt for å se hva som er der. De er alltid på-the-klar; de har ingen tidsplan, men din og de bor i din tidssone, slik det er begrensninger på sin tid og evne til å reagere. Det er alltid en del fra dere. uansett tidspunkt, uansett hvor lang tid det tar, de er like mye en del av dine genetisk gjør opp som din øyenfarge og de ikke gå bort. De gå overalt med deg og ta deg overalt med dem også, og de alltid leve opp til dine forventninger fordi de er din – og bare ditt — og din sannheten i bevegelse. De vil alltid være det for deg, satt til frekvenser som du kan forstå. De blir aldri på et tap etter måter å hjelpe deg når du trenger det, og de vil aldri desert du når du trenger dem mest. Totalt er de kjernen essensen av du.


Å peke til våre kjernen i vibratory tanker og følelser er hva gir muligheten for oss å føle reelt og levende; Det er hva kan gjøre oss at vi bidra og gjør en forskjell. Det kan være som å grave en grøft uten en skuffe, skjønt, hvis vi ikke har de riktige implementerer: vi kunne gjøre det, men det ville trolig ta lang tid, og vi ville være mye mer av et rot etterpå. Så det vi vanligvis trenger å gå sammen med vilje til å grave dypt – til å sette vår sjel er essensen i bevegelse, er noen nye verktøy å etterfylle våre nylig tomme verktøykassen.


Verktøy for vibrasjon


Disse er verktøy som vil hjelpe deg å bygge bro over gapet mellom svarene du har iboende vet (men ikke vet du vet) og din forståelse av din umiddelbare, totalt, never-ending, aldri reduseres tilgang til dem. Fordi disse bestemt verktøy venter bare signalet, men lite å stige til overflaten av bevisstheten. Og når det, de ikke vil være villige til å holde stille either…once at gamle verktøykassen ser dagens lys og lag av støv har blitt tørkes rent med dine løftet for sinnet, er det ingen vei tilbake. Leser denne svært artikkelen er en av disse signalene – dette en whispering at du er på rett spor, og at du virkelig er klar til å finne ut hva har holdt du tilbake for så lenge fra kompis som er riktig for deg.


Hva vil din bevissthet være whispering i øret når du beveger deg? Først og fremst: at din sjel pheromones er nectar til kompis av dine drømmer. That's right: Nektar. I akkurat slik sende Årevinger ut pheromones å kalle andre Årevinger til å bli med dem i en brodd, du sender ut din egen kjemiske, følelsesmessige og mentale pheromones. Hva gjør de? Vel, la oss anta et øyeblikk at alle som er riktig for deg er sannsynligvis levende og livsmiljøet på denne planeten. La oss anta videre at han eller hun er innenfor 20 eller 30 år med din egen alder i hver ende (gi den en liten latitude…). Og la oss også anta at han eller hun er ute etter deg, men kan være – faktisk, sannsynligvis er, akkurat som forvirret som du er om ikke bare om de finnes i det hele tatt, men om de finner du selv hvis du gjør. Basert på disse forutsetningene, hvis din sjel pheromones ringer opp et direkte kall til høyre kompis, og ingenting men uleselige syne for statiske og forvirring går, tror hva du
sjansene er for møte opp? Rettferdig? Slim?...Ingen?


En forvirret sjel pheromones er som Brut blandet med Chanel # 5, eller en hvit vin blandet med en rød. Skyet helt til befuddled overveldende. Og at blanding av forvirret energi er akkurat hva du sender"" til din på samme måte forvirret kompis når noen av dine tanker, ord eller følelser er rotet, diffused av usikkerhet, eller stive med frykt for å ta en risiko. Og "uleselige" pheromones havne går ingen steder, går forkjært, eller gå langs alltid i en evigvarende tilstand av kaos.


Hvor å opphøre svi


The én ting som er sikker på å hjelpe deg til å føle mindre stung og mindre fast Generelt, samt mye mer håpefull, er å starte å spørsmålet alt du tror du vet og revurdere alt annet. Prøv picturing hodet som en overflowingly-full vann glass fylt med fakta, tro og år med resonnement. Nå helle ut noen av vannet. Hva skjer? Hvor det var tidligere ikke rom for enda en mer slipp, kan du nå har rikelig med plass til alle slags fantastiske nye muligheter til å strømme inn. Og det er der de følgende "dråpene vann" kan legges til å komme i gang.


(1) Skriv ned alle grunner hvorfor du gjør eller ikke tror på "soul mates". Skriv ned hver grunn du kan tenke på, ting som du tror, ting du føler, ting du har opplevd.


(2) Deretter skrive ned din definisjon av en "sjelefrende". Du kan bruke så mange detaljer som mulig.


(3) Nå lese dette: The American Heritage Dictionary beskriver en sjelefrende som "en person som en har en sterk affinitet." Overrasket? Jeg er sikker på var. Hvis det er alt som virkelig definerer en "sjelefrende" Hvorfor er så mange mennesker så sikkert de vil aldri finne en, enn si så at de ikke finnes? Hmmm, kan det være at kanskje det har mer å gjøre med vår definisjon enn vår "trossystemet" tross alt? Kan det være at å vite "de" ikke eksisterer, vi ikke kan engang vurdere å tenkning om hvem de er, eller hvor de kunne være?


Tiden er nå


For hver nye "kikke" at finner sin vei inn i hodet, tankene dine struktur har blitt endret, sammen med strukturen av å være, og selv strukturen i universet for øvrig. Hver nye slipp forårsaker en skvulp virkning mer langtrekkende enn vi kan forestille deg, en ringvirkninger som lett når og stirs vannet i glasset til din kompis. Gjenkjenne dette i deg selv og gi deg kreditt for sin verdt. Fordi når du gjør, er du på vei til freedom…freedom fra obligasjoner av et fengsel du ikke noensinne har kjent eksistert, og frihet fra frykt og frustrasjon. Og når det skjer, du vil ikke lenger bli lukket til din sjel dypeste ønsker, men godt på vei inn i armene på kompis av dine drømmer.

No comments:

Post a Comment