Sunday, February 19, 2012

Online Dating med venner: 5 måter som vennene dine kan hjelpe deg med å finne kjærligheten Online

Å finne noen hittil er enklere med litt hjelp fra venner, så hvis du har blitt med en dating site (eller tenker på siden), deretter snakke med vennene dine og se om de ønsker å registrere deg med deg.


Bare fordi online dating utføres i komfort hjemme, det betyr ikke at du ikke kan inneholde dine venner, som du normalt ville gjøre hvis du leter for å møte noen på jobben eller på en pub.


Så neste gang du snakke med vennene dine i stedet for å spørre om de vil gå til pub, spør om de ønsker å bli med love deg på en datingside slik at du kan finne online sammen; sjansene er de var tenkning om det likevel, men nødvendig noen oppmuntring fra en venn.


Her er 5 måter innrullering ved hjelp av en venn kan hjelpe dere begge finne kjærligheten online:-


1. Det dobler dine muligheter til å møte noen; din venn kunne anbefale noen for deg som han eller hun har møtt online og vet ville være en perfekt match for deg... eller omvendt!


2. To par øyne er bedre enn ettall, så hvorfor ikke gjøre en natt med det og invitere vennen din til din slik at du kan logge på og søke etter en dato sammen.


3. Ordne en chatterom dato med din venn og andre medlemmer; sammen du vil kunne dømme sine tegn, og bestemme om du vil ta det videre.


4. Hvis du begge møter noen online, ordne en dobbel dato. Ikke bare er det sikkerhet i tall, men alle vil være i samme båt når du gσtt ut med "frakoblet"


5. Til slutt, fleste singler søke en andre opinion før de dato noen så hvis du er både registrert med den samme datingside, det er enkelt å spørre din venn til å logge på og la du vet hva de tenker på noen før du passerer på personlig informasjon eller ordne en dato.


Med så mange positive måter kan vennene dine øke din online dating muligheter, begynne å kalle vennene dine i dag!

No comments:

Post a Comment