Sunday, February 26, 2012

Hvordan komme Ja når be om en første dato

Spør noen ut på en dato er ikke rakett vitenskap, men for noen folk det kan være svært overveldende, spesielt når du spør noen ut for første gang. Ved å følge øke tipsene nedenfor kan du oddsen for å få et Ja når be om noen ut på en dato.


1. For det skal du vente på et avslappende miljø når ber noen ut for en dato. Aldri Utfør det trekket i en spent miljø. Du vil ikke kommer over som anspent eller stressa. Du vil vise ro og tillit. Det er viktig at alt bør bare flyter jevnt.


2. Ikke dukke spørsmålet ut av ingensteds. Samtalen bør naturlig føre til ber noen ut for en dato. For eksempel, det ville være perfekt for både av du har akkurat ferdig snakker om noe du begge er interessert i som bringer comfortability, og deretter en "Oh ved veien..." er en perfekt mulighet til å be om en dato.


3. Være sikker på at når du spør ut noen på en dato prøve å gjøre noe du liker å gjøre, og er gode på. Dette vil øke din tillit begge når ber dem ut på dato, og under den faktiske datoen. Tillit tiltrekker seg folk mot deg.


4. Hvis du får den første datoen er din neste jobb gjør alle de riktige tingene å få den andre datoen, rett? Så mens du er på den første datoen, være sikker på at holdningen til å gi i stedet for å få. Prøv å involvere aktiviteter som han eller hun ville nyte. Gjør ditt beste for å opprette datoen rundt dem, viser din oppmerksomhet, og gjør dem føler spesiell.


5. Sist men ikke minst, bare være deg selv når du skal be ham eller henne ut på en dato. Ikke prøv å opptre som noen andre, eller trekke disse ett liners. Stol på meg, å være originalverker hver gang!

No comments:

Post a Comment