Wednesday, February 22, 2012

Dating kommunikasjon do 's & Don'ts

Det ligger en svært viktig ingrediens for å ha en overlegen forhold i god kommunikasjon. Faktisk, er det nesten umulig å ha noen slags forhold til en person med mindre du er i stand til å forholde seg til ham eller henne. Muligheten til å kommunisere effektivt betyr at du trenger å være oppmerksom og å lytte veldig nøye. Vi alle har ulike metoder for kommunikasjon. Du trenger å kunne forstå, verdsette, og respektere hvordan andre mennesker kommuniserer, spesielt din dating partner.


Det er en god måte å vise din dato at du lytter nøye til ham eller henne å gjenta hva han eller hun har sagt. Si for eksempel partneren din forteller deg: "Du har vært svært langt det siste", du så si, "så du sier jeg har vært fjernt?" Følge opp med et åpent endte-spørsmål som "Jeg vil vite mer om hva du mener". Med å si at, kan du bekrefte din partner har sagt og gjøre ham eller henne føler behagelig om å snakke med deg om hans eller hennes bekymring.


Hvordan du kommuniserer med dine ord kunne få komfort ved å redusere frykt og lettere strekk. Følgende er noen veiledende prinsipper for å dra nytte av dine ord, og får poenget ditt frem mer effektivt:


Gjør personen du snakker til å føle seg sikker ved å tilby mye støtte og takknemlighet. Dette får de stille typene å åpne opp og føl.


Ikke gjør din dato føle ubehag ved å bedømme, kritisere eller å gjøre narr av hva han eller hun har å si.


Slappe av. Føler seg engstelig kan rote opp din tillit og oppmerksomhet. Ta dype breaths når du føler at du må avslutte samtalen på grunn av frykt eller panikk.


Ikke føle at alt må løses på en gang.


Nøye lytte og unngå å avbryte mens den andre personen snakker.


Ikke bruke støtende vocabularies og uttrykk. Det er svært respektløse og cheapens deg og personen du snakker med.


Komme til poenget og være tydelig på hva du ønsker å komme over, eller hvis du har noen spørsmål.

No comments:

Post a Comment