Tuesday, February 14, 2012

35 Og enkelt

Det spiller ingen rolle hvor du må være enkelt i midten av-trettiårene. Hva betyr noe, men er at du har bestemte prioriteter i rekkefølge slik at du kan beskytte deg selv og de du dato fra får vondt. Det er for mange grunner på hvorfor du er på markedet på dette stadiet i livet ditt, men du bør være klar på dine mål, både lang- og kortsiktige. Du ønsker ikke å bli ledet eller fanget inn i noe du ikke ville i utgangspunktet.


De aller første tingene du må vurdere er målene dine kort- og langsiktig forhold. Hvis du er en bekreftede bachelor (eller bachlorette) du definitivt ikke vil være dating noen som er fast bestemt på å slå seg ned og starte en familie. Alder er ofte knyttet til dette også. A twenty-noe kan være ute i god tid, eller for å knytte knuten. Mens en gutt leketøy eller trofé kan være morsomt på kort sikt, hvis du leter etter en alvorlig relasjon kan du se andre steder.


Det er mange ting du bør vurdere når dating enten over eller under ditt brakett alder. Hvis du faller for noen som er mye yngre, kan du får vondt fordi de kan mangler modenhet som kommer bare fra livserfaring. Twenty-somethings er ofte fortsatt prøver å finne ut hvor de passer inn, og er fortsatt forming sine mål. Et annet problem er barn; de kan eller kan ikke ønsker dem. Hvis du får virkelig alvorlig, som i en hvilken som helst alder-braketten, trenger du å diskutere hverandres synspunkter på barn.


På den annen side, hvis du gσtt ut med noen som er mye eldre enn er du det noen problemer også være klar over. Eldre mennesker har en tendens til å har allerede besluttet hva de ønsker ut av livet, og vanligvis er ikke så glade for å skifte kurs. Hvis du virkelig ønsker å slå seg ned, vil ikke gå jage etter mann eller kvinne som har ingen intensjon om en langsiktig relasjon. Også, det er visse generasjon hull som må vurderes. Eldre lover kan ikke forstår kommer til å se din favoritt rock gruppe i konsert. Med hensyn og forståelse, men kan mange hindringer av dating eldre og yngre mennesker overvinnes.


En annen ting å vurdere, er din finansielle posisjon. Har du dedikert de siste ti årene til å komme videre i din karriere og belønninger som følger med som? Er du villig til å gi opp halvparten av pengene dine i en skilsmisse? Må du bestemme hva som er viktig avhengig av personen du er dating. Selv personer som ikke er gift, har hatt sine lover rømme med bankkontoen. Beskytte deg selv, og hvis det er nødvendig, kan du søke råd hos en advokat før du foreslå eller godta et forslag.


Til slutt, hvis du har barn må du vurdere hvilken type folk som kommer inn i livet ditt. Vil du ta med alle datoene til å møte dem, eller har du tenkt å vente noen ganske alvorlig? Du må også prøve å opprettholde verdiene du vil bruke dine barn til å følge i deres liv. Du er en rollemodell, og hvordan du utføre selv gjør gjøre et inntrykk på barn.


Kort sagt, å være smart om hva du gjør. Ikke la deg selv åpen for utnyttet. Mest av alt, har skjønt, moro og lykke i å forfølge dine romantiske sammenhenger.

No comments:

Post a Comment