Tuesday, February 7, 2012

Dating med tillit

Dating kan bli en nerve-wracking opplevelse for mange. Tross alt, kan du møte din fremtidige ektefelle. Det kan også være en svært sårbare opplevelse. Hele poenget med dating er (vanligvis) å bli kjent noen andre på en intim nivå, eller i det minste starter denne prosessen. Uansett årsak, og det er mange, de fleste mennesker ønsker å gjøre et godt førsteinntrykk. I det minste ønsker folk flest å unngå avvisning. Dating er en enestående mulighet for dette av natur. Om du leter etter en morsom kveld eller en langsiktig utvikling, avvisning kan oppstå enten måte, og det kan være vanskelig å håndtere. Selvbildet tvil kan komme i mange former, fra avhør intelligens til ens ser ut til ens evne til å fortelle en god spøk. Dating plasserer den ut det.


Hvordan kan du øke din tillit når det gjelder dating? Det er noen ting du kan gjøre, og bestemte metoder er mer hensiktsmessig for noen mennesker enn andre.


Første ting første


En dato er bare en dato. Det er ikke resten av livet ditt. Ja, du kan oppfylle din fremtidige ektefelle, men dette er langt utover omfanget av datoen. På dette tidspunktet, uansett hvordan desperat de følelse å endelig slå ned, fokusere bare på datoen. Å legge mer press på den gjør det vanskeligere for dere begge. Den andre personen er sannsynlig å fornemme din "desperasjon" (i mangel av et bedre ord), og du ender opp med å sette måte å mye press på deg selv. Prøv i stedet fokusere på datoen seg selv, ikke hvor det kan eller ikke kan føre. Nyte tiden sammen, eller, hvis du ikke, prøv å unngå blaming selv, og går inn i litany av selvbilde snakk som prøver å overbevise deg om at du er ikke verdt dating, vil du aldri finne noen, og at du vil være enkelt for resten av livet ditt.


Være deg selv


Ja, du har hørt det mange ganger før, og det er en grunn for den. Hvis du slo den av med den andre personen, er det best hvis dette skjer når du er å være tro mot deg selv. Hvis du er "falsk" det, er du deretter møtt med kommer frem og vender ydmykelse, avvisning, eller begge deler, eller fortsetter fasaden. Dette tar mye arbeid, det er uærlig, og du kan ikke holde den opp for svært lang allikevel. Så uansett hva din feil, prøver ikke å skjule dem for mye. Dette betyr ikke at du setter dem ut på bordet på den første datoen, men det betyr også at du ikke går til ekstreme tiltak prøver å skjule dem eller foregi å bli noe eller noen du ikke er.


Få ut av deg selv


For å håndtere din insecurities om deg selv, kan du prøve å fokusere på den andre personen. Vis en genuin interesse for hva han eller hun har å si. Være ærlige og høflige i svarene dine. La den andre personen har søkelyset. Ikke bare gjør dette hjelpe å holde deg fra å fokusere på din insecurities, den likeledes hjelper oppnå hvilke datoer som er ment å--bli kjent noen andre bedre. Still spørsmål, lytte til svarene, og spørre mer. Snakke om felles interesser når du finner dem. Fremfor alt Prøv å unngå snakker om deg selv hele tiden eller bekymre deg for mye om hvordan du ser, det du sier, og hva slags inntrykk du gjør.


Prøve noe annet


Hvis ideen om å sitte ved en rolig middag med noen du kjenner knapt gjør du bryte i en svette, vurdere dating aktiviteter som involverer litt mer engasjement. Ta en tur gjennom en hage, går rollerblading, eller gjør noen andre aktiviteter som holder deg i bevegelse. Hvis du har noe å gjøre, kan du fokusere mindre på følelsen klosset, og mer på samtalen. Det hjelper holde atmosfæren lysere også, som kan gjøre deg begge føler mer komfortabel og sikker.

No comments:

Post a Comment