Wednesday, May 30, 2012

Begynnelsen på slutten For Internett Dating

Mens store debatt er raste mot foreslåtte bakgrunnen sjekker i Amerika, Belarussia, bortkastet ingen tid i å plassere en outright forbud mot online dating innenfor sine bredder.


Dette forbudet er en interessant utvikling for en enkel grunn, viser tydelig at ytringsfriheten ikke finnes i Belarussia. Videre, det viser at bryr regjeringen seg lite om økonomi, siden online dating har vist seg å generere har hatt vesentlige inntekter. Noen lurer på hvorfor folk ikke kan vente å forlate landet?


Regjeringen synes å har innført denne forskriften for en edel grunn, som er å hindre sine borgere å migrere en masse. Men ville ikke en si at regjeringen er barking opp feil treet på problemet? Ha ville vært riktig spørsmål å spørre hvorfor Belarussians ønsker å forlate hjemmet i utgangspunktet. En reell løsning vil være å fikse økonomien slik at folk ikke ville ha en grunn til å søke emigrating til andre land i jakten på et bedre liv.


Belarussians må føler en bølge av deja vu blåser over dem igjen. I gamle dager av den sovjetiske kommunismen, kunne ikke russerne hente pass for internasjonale reiser. Den eneste måten på den tiden å forlate landet var å bli gift å en utlending. Russiske blokken har brutt bakken siden så følgende Mikhail Gorbatsjovs innsats med å bringe den kalde krigen til en slutt.


Belarussians har vært i stand til å reise fritt til andre land, så lenge de kunne vise de hadde sponsorer i land. Dessverre, nyeste farten mot online dating kast Belarussians tilbake nesten 20 år. Regjeringen bare når folk begynner å se noen lys i enden av tunnelen, og endrer hester i midtstrøms.


Hvorfor er regjeringen så skremt om dens folk å flytte allikevel? En god gjetning vil være at en typisk Hviterussiske i utlandet vil kunne økonomisk hjelpe flere mennesker Hjem, enn han eller hun kan leve i Belarussia. Holde folk i et sted under tvang holder ikke vann som en løsning mot utvandring. Så lenge det fortsatt er ubalansen mellom verdensøkonomien og Belarussias økonomi, ville menneskelige osmose fortsette å være.

No comments:

Post a Comment