Friday, May 18, 2012

Hvordan få en kjæreste enkelt

Noen gang lurt på hvorfor det er lettere for noen karer å få en kjæreste og vanskeligere for andre å få en? Med alle ting er likeverdige, ser ut, status, etterretning utgjøre holdning og personlighet forskjellen. Faktisk, gå de fleste jenter selv for personlighet enn for noe annet.


Det er faktisk ganske enkelt Hvis du overvinne første frykt og angst. Her er noen tips om hvordan å få en kjæreste i den enkleste, de fleste smertefri måte mulig.


Få der ute
En av de mest grunnleggende tipsene om hvordan å få en kjæreste er å gå der ute og gjøre deg selv tilgjengelig. Du vil ikke få en kjæreste som sitter foran TV satt på lørdag kveld eller begrave hodet i en bok når du bør gå ut med vennene dine eller å bli med organisasjoner. Jo flere personer du møter, jo mer sannsynlig vil du møter noen som du liker og som liker deg.


Være approachable
Vandre rundt med en hindrende uttrykk på ansiktet vil ikke få deg en kjæreste når som helst snart. Heller ikke vil bestandig slite en misbillige på ansiktet. Smil, eksperter, er regel i hvordan å få en kjæreste. Se approachable. Snakke med folk. Selvfølgelig, ikke overdriv det. Det er en forskjell mellom å være vennlig og være en psyko. Stol på meg, sistnevnte vil ikke få deg en kjæreste.


Være deg selv og liker hva du er
Begrepet "være deg selv" kan være så clichéd, det ikke ville vært kult å begynne å tenke det, men det er en god råd. Hvis du vil få en kjæreste som vil like deg for hvem du er, må du kontrollere at du ikke har later til å være noen du ikke er. Sette dine beste egenskaper i forkant. Hvis du er god i kunst, utvikle din talent. Jenter liker gutter som har sine ting skjer.


Fikse kroppsspråket
Enten du tror det eller ikke, er kommunikasjon 25 prosent verbal og nonverbal 75-prosent. Kroppen din snakker mer enn munnen gjør. Dette kan hjelpe deg å få en kjæreste, som er Hvis du har din høyre signaler. Noen ganger, du kan si en ting, men kroppen din viser en annen. Om hvordan du kan få en kjæreste, gutta bør vite hvordan kroppen sin snakke.


Vet kroppsspråket
På samme måte som du sender signaler til kroppen, så gjør potensielle kjæresten din. En av de få tingene som du bør mestre i hvordan å få en kjæreste er en kvinnes kroppsspråk. Vet når en jente er interessert eller ikke. Studere deres kroppsspråk, hvordan deres øyne møte din og hvordan de helle mot deg.


Snakke
Du vil aldri få vite personen og vil aldri få en kjæreste Hvis du åpner den munnen og streik en samtale. Gjøre en innsats for å snakke med henne. En god samtale forrett er trolig en tildeling i klassen din eller en bokanmeldelse som dere begge har.


Finne et felles interesser
Får sammen med en annen person vil være lettere hvis du to deler noe til felles, være seg et TV-program eller noe at du liker å gjøre. Ved fare for å være en stalker, kan du observere hva hun liker gjør. Er hun i sport? Hva slags bøker hun lest? Hva gjør hun med hennes fritiden?

No comments:

Post a Comment