Friday, May 4, 2012

Kjemi av ekte kjærlighet

"Men kjærlighet er blind, og kan ikke se elskere."


En av Shakespeares udødelig sitater. Han kunne ikke treffer spikeren av dagens dating verden på hodet noen hardere hvis han hadde fått en slegge.


Det er fordi in the 21st century, kjærlighet virkelig ikke betyr elsker. Og når kjærlighet betyr ikke kjærlighet, det blir enda mer blindende enn før.


Se, når noen sier, "Vi er i kjærlighet," hva de egentlig mener – om de vet det eller ikke er en annen historie-at de er blindt forelsket med hverandre. De føler elektrisitet, de føler en buzz.


At strøm er spennende, er det fengende. Jeg er ikke benektes sin betydning. Men den harde sannheten er at det kan også kastet en røyk skjermen over reelle problemer i en relasjon. Og faktum er at ingen måte kan en oppriktig glad, kjærlig, dynamisk, livslang relasjon utvikle Hvis grunnlaget består av noe annet enn elektrisitet. Livet bringer mye strømbrudd med det, og hvis en relasjon er å overleve dem, det hadde bedre har en følelsesmessig generator for å gi den makt.


Så hvordan kan du fortelle forskjellen mellom vanlig elektrisitet og en emosjonell generator?


Spør deg selv de fire spørsmålene.


Mine damer og herrer, er det bare fire spørsmål som vil hjelpe deg med å analysere ditt forhold å se hvis den er basert på en dypere, emosjonelle tilkobling eller på luften.


Er du klar?


OK. Så, det første spørsmålet er ikke "Har jeg elsker denne personen?" Jeg gjentar, ikke spør deg selv dette spørsmålet. Det vil bare forvirre problemet. Hvis din ' tenking til deg selv, "Hvorfor?" deretter reread forrige avsnitt og komme tilbake.


Snarere enn spør, "Har jeg elsker denne personen?" det første spørsmålet bør være, "Jeg beundrer og respekterer denne personen?" Note, sa vi beundrer og respekterer, ikke imponert. Å være imponert betyr, er jeg imponert over hennes bil, med sin jobb, med hennes utseende, med hans bygge. De er ikke ting som gjenspeiler noen form for dypt emosjonell forbindelse.


Hvis du føler at du beundrer og respekterer personen du er dating, tror du om nøyaktig hva det er som gjør du mener at måten. Er det et bestemt kjennetegn de eie-godhet, generøsitet, tålmodighet? Er det en bestemt modus av virkemåten – hvordan de samhandler med folk, for eksempel? Være så ærlig og nøyaktig som du kan, fordi respekt og beundring danner de grunnleggende emosjonell forbindelsen at folk har med hverandre.


Den neste tingen å spørre deg selv er, stoler jeg på denne personen? Med andre ord, føler du at du kan stole på dem? Stoler du sin dom? Kan de holde sitt ord? En corollary av dette ville være, er de ansvarlig?


Det tredje spørsmålet er, jeg føler meg trygg? Du føler følelsesmessig og fysisk trygt med denne personen? Uttalt annerledes, stoler du dem med deg selv? Du kan være sårbare og åpne med dem. kan du uttrykke deg selv fritt, uten frykt for avvisning?


Og den endelige spørsmålet er, føler jeg rolig og i fred med denne personen? Alle (håper jeg) har minst én god venn som de bare føle deg avslappet og rolig. I ideell tilstand er ekteskap det nærmeste vennskapet som du noen gang har, så du vil definitivt har den samme følelsen med din ektefelle.


Nå, besvare disse spørsmålene, kan dette ta tid. Hvis du er på dette punktet fortsatt ikke sikker på noen av svarene, ikke få panikk. Bare holde evaluere relasjonen før du forstår hva du virkelig føler. Selvfølgelig, hvis relasjonen har en reell fremtid deretter alle svarene vil være "Ja." Og Hvis svaret til og med en av dem er "Nei", er det på tide å ta en titt på forholdet, og kanskje selv å kalle den avsluttes.


Nå, du kanskje lurer på hvorfor det er så viktig å få alle disse spørsmålene riktig akkurat nå. Tross alt er på dette punktet du bare dating. Du er ikke gift ennå.


Grunnen til dette er så viktig, er at måten du føler med denne personen nå er måten du skal føle deg med dem etter at du er gift. Hvis du ikke føler seg trygge med dem nå, vil ikke du føle trygt senere. Hvis du ikke stole på dem nå, kan du ikke stole på dem når du er gift. Og det siste du ønsker eller trenger er å være gift til noen som du ikke respektere, ikke kan stole på, og som du føler deg usikre og urolig.


Så å sette i arbeid. Spør deg selv de fire spørsmålene. Trenger du å finne noen pålitelig som kan lede deg gjennom dem – som kan gjøre det enklere for deg å virkelig være i kontakt med dine følelser.


Men gjør det. Din lykke i livet er avhengig av den.

No comments:

Post a Comment