Thursday, May 24, 2012

Dating For kort fyrene

Bra... slik at du skiller seg bare 5'4 på dine høyeste strengeste holdning. Hvem bryr seg idet lang idet du har personlighet, sans for humor og tillit til å dra gjennom?


Dating kort fyrene er ikke nødvendigvis den fryktelige feilen en kvinne vil gjør. Faktisk, godtar de fleste kvinner at høyde ingen spiller rolle, og ofte dating kort fyrene er enda bedre enn dating sine overgrodde kolleger. De kan drømme om en høy Lancelot å feie dem bort, men til slutt, kvaliteter som etterretning, wittiness og ambisjon oppveier alt annet.


Så dating for kort menn bør ikke være en kilde til angst, men heller ikke bør du ta ting for gitt. Her er noen tips som er garantert å gjøre dating en bris for kort fyrene.


Kle klokt


Utseendet er viktig. Kort fyrene som er dating bør ta forsiktig heed av hva de bærer og hvordan de bærer dem. Det er måter å gjøre korte fyrene vises høyere når dating. Brede bukser, bukser tweed og cuffed bukser må unngås til enhver pris. Kort fyrene, når dating, også bør holde deg unna breasted dresser og vannrette striper. I stedet bør de bærer rett etappe bukser, lette stoffer for bukser og sko med en liten bit av plattform. Smale striper og single-breasted passer vil også flatere figuren over en kort fyr når dating. Klær i monokromatisk vil også gi en illusjon av høyden.


Være ren og preparerte


Kort fyrene som er dating bør også ta tid å style håret og ta vare på andre personlige nødvendigheter og ikke bare sine klær. Øve fint grooming. Holde kort håret og klærne ren.


Briljere med din personlighet


Dating kort fyrene kanskje ikke drøm datoen som de fleste jenter be om, men det kan være Lukk. Kompensere for å være en kort fyr ved å gi henne en stor dose av din sans for humor. Vise henne at dating en kort fyr kan være morsomt og morsom.


Lytte attentively og være oppriktig interessert i hva hun har å si. Du kan være en kort fyr, men du er hensynsfull og en gentleman.


Utstråler tillit


Ingenting kan gjøre en kort fyr vises høyere enn tillit. Den rett ut ryggen og holde hodet opp høy. Mentalt tenke på alle tingene som gjør at du er bedre enn neste mann "høy". Husk at skinn ikke er alt. Elsker deg selv og den du er dating kommer til elsker deg også. Ingenting slår av en kvinne enn en mann som er usikkert.


Gå ut der og møte folk


Kort gutta vil ikke gå dating hvis de bo hjemme og mope. Ikke synes synd på deg selv. Det er mange kort karer der ute som er dating og har tiden av livet. Bli med organisasjoner. Utføre frivillig arbeide. Gå til barer med venner. Se på en film. Jo flere personer du møter, jo mer sannsynlig vil du møte en person som er ikke bare villig til hittil kort gutta, men som vil også virkelig liker du.


Gå etter kort kvinner


Face fakta. Høye kvinner ville vanligvis gå for høyere menn, bare å holde skinn. Hvis du føler at høye kvinner ikke ville gi deg en sjanse, så gå for den korte siden av spekteret. Sikkert, er kort kvinner også som engstelig om dating som kort fyrene.

No comments:

Post a Comment