Wednesday, May 2, 2012

Hva om You�re skuffet når du møter I-Person?

Online dating kan virkelig være morsomt. Mange mennesker også finne det gode og gledelig. Faktisk, er det flere fordeler med andre folk ikke innser med mindre de prøver online dating seg selv.


Imidlertid produsere ikke alle online dating escapades positive resultater i slutten. Det er tilfeller der forventningene noen ganger gå ut av hånden når henrettet i virkeligheten.


Ta for eksempel tilfellet av en person som var heldig nok å finne noen han mener er riktig jenta for ham. Han svarte på hennes profil, og da han mottok et svar fra jenta, de begynte å kommunisere ofte.


Hva skjer på deres online dating er en serie med kontinuerlig kommunikasjon, utveksling av meldinger, chatter kontinuerlig og tilbringe timer over telefonen.


Grunn av den øyeblikkelig kjemien som utviklet seg hver gang de snakker med hverandre, hadde fyren følelsesmessig bygget opp muligheten for å ha en sann, og ikke virtuell relasjon med jenta. Det er derfor han besluttet å sette opp sin første virkelige dato.


Som de dag kom da de avtalte å møtes for lunsj, alt synes å ha crumbled inn stykker. Jenta syntes å være litt annerledes hva fyren hadde forventet eller tilbakekalt. Hva gjorde møtet er enda verre at det pleide å være en munter, livlig samtale de vanligvis hadde hver gang de snakke i telefonen eller chat i Internett plutselig blir så stiv og anstrengt.


Og som datoen kommer til en slutt, jenta sa at hun hadde en fin tid og likte dagen. Problemet trekningene plutselig. Fyren vet ikke hva jeg skal si eller gjøre.


Slik situasjon er ikke uvanlig i verden av online dating. Det er mange tilfeller der to personer ikke klikker du bare når de begynner å møte hverandre i person.


Mange mennesker som er involvert i online dating vanligvis spør hvorfor slike ting skje. De finner det vanskelig å tro at personen de har lært å liker (og elske) online er helt forskjellige når i person.


Derfor prøver de å vurdere seg hva som gikk galt. Er det deres synspunkt som er endret? Var de bedratt av den andre personen? Eller var det bare galt fra begynnelsen?


Problemet med de fleste personer som føye til online dating er at de ikke klarer å holde i tankene som når de kommuniserer til deres datoer online, de kommuniserer ikke med en person men med en rekke tekster, med ingen person som er involvert. Dette er fordi noen av svarene kan alltid fremstille eller den andre personen kan alltid lure hans eller hennes dato.


Så, når dette skjer, personlige møter ville virkelig ende opp som en som er nevnt ovenfor. Dette er fordi virkeligheten er helt forskjellig fra dataskjermen illustrerer.


Likevel, problemet er der fremdeles. En bør vite hvordan du avslutter gradvis fra situasjonen uten å skade den andre personens følelser.


Så, for folk som ønsker å vite hvordan du gjør dette, her er en liste over noen nyttige tips som du kan bruke og gjøre avvisninger en lettere å bære.


1. Det ville være bedre ikke å graver deg om spørsmålet om ikke å ha høyre kjemi i utgangspunktet, eller peke på grunnen til hvorfor en person ikke kan forfølge dateringen lenger.


For å bryte ting enkelt, ville det være bedre for en person ikke å nevne noe som vil fokusere på spørsmålet om ikke får forventningene en hadde begynt å bygge før de selv møte personlig.
Det er galt å understreke på fysiske kvalitetene til personen som er grunnen til at den andre personen ikke vil kommunisere med ham eller henne lenger.


2. Det er best for opptatt personen å prøve å forklare til den andre personen betydningen av å finne hverandres høyre kompis for å bygge et godt forhold.


En person bør i det minste prøver å gjøre en ekstra innsats på å forklare hvordan kjemi fungerer med to personer, og at mangel på slik verdi kan være skadelig i forholdet.


3. Unnskyldninger vil bare gjøre saken verste.


Avvisninger bør være instigated slik at den andre personen vil ikke vondt. Dette betyr imidlertid ikke at personen vil ha alle retten til å gjøre slike elendig unnskyldninger.


Det er tilfeller der den andre personen kan fornemme innsats i å gjøre halt forsvar og ville bare være skadet mer.


4. Folk bør være mer konsekvent på sine beslutninger.


Det er tilfeller der folk begynner å fortelle den andre personen som deres forhold ikke vil fungere, men i det lange løp, kommer rushing tilbake i den andre personens liv på grunn av realisering at han eller hun er galt om hans eller hennes beslutninger tross alt.
Dette bare gjør saken verste og bare vil generere negative følelser.


5. det er best for den berørte enkelt å la den andre personen express hans eller hennes valpen og stille spørsmål. Deretter, bekymret personen bør prøve å utøve litt innsats i å besvare spørsmålene ærlig som mulig.


Poenget her er at når en person blir skuffet etter å møte sin online dato i person, ville det være bedre å sette ting rett på en gang og sette en stopper på situasjonen før det blir varmes opp.


Dessuten, den andre personen bør lære å empathize med den andre personen, slik som å forstå hva de ville føle hvis de var på deres sko.


Det er et spørsmål om å være sensitiv på samme tid å være ærlige om hva den andre personen ville føle seg.

No comments:

Post a Comment