Tuesday, May 15, 2012

Hvordan man skal håndtere avvisning

Ingen rømming smerter forårsaket av avvisning. Tid kommer når, for ingen åpenbare hendelsen og grunn, en annen person slått mot oss, og kaster noen uvennlig bemerkning. Avslag er en uunngåelig del av våre liv, og det kan være en av de største frykt som kan føre til ytterste skade til vår personlighet og til våre liv. Når noen avviser oss, har vi en tilbøyelighet til å føle så liten, såra og vonbrotne, verdiløs, veldig mye usikkert og ubetydelig. Vi tape faktisk vår selvtillit ofte og verre, avvisning kan føre oss i å gjøre noe skammelig som noen form for hevn. Men det hele koker ned til én ting – sannheten hvem vi er, og uansett hvor gode kan du være, blir avvist virkelig vondt.


Avvisning kommer i ulike former og kan oppstå selv i de minste måtene. Men uansett hva situasjonen er, vi alltid pleier å klandre oss for å bli avvist, selv om vi vet at det er den andre personens problemet og ikke vår. Måten vi håndtere avslag er veldig viktig for å hjelpe oss med å opprettholde vår selvtillit respekt og verdighet. Og dette er grunnen til hvorfor det er mange av skrifter i magasiner, bøker og selv i nettet, om hvordan man skal håndtere avvisning. Siden avvisning skjer på mange måter, varierer også info om hvordan man skal håndtere avvisning. Det er artikler som inneholder trinn på hvordan man skal håndtere avslag fra en glad i, hvordan man skal håndtere avslag fra betydelige andre, hvordan man skal håndtere avslag på dating, hvordan man skal håndtere avslag på ekteskap, hvordan man skal håndtere avslag for forfattere og mange flere tips om hvordan man skal håndtere avslag fra ulike personer og i ulike situasjoner.


Dessverre, vi kan ikke holde seg borte fra avvisning, men vi må huske på at det kan være ødeleggende bare hvis vi internalize det og tillater det å gå gjennom vår trossystemet. Det er virkelig viktig å være utstyrt med kunnskap om hvordan man skal håndtere avvisning, fordi det vil hjelpe oss til å godta oss selv. Bortsett fra det, kan læring på riktig måte på hvordan man skal håndtere avvisning hjelpe oss med å overvinne lett følelse av å være verdiløs, mangel på selvtillit og vår manglende evne til å bygge sunn relasjoner med andre personer.


Avvist er en smertefull opplevelse som ofte kan stoppe oss fra å gjøre tingene som vi måtte. Så hvis vi du vil lære hvordan du håndtere avvisning, er her noen trinn. Har tillit. Hvis du tenker på avslag som en forbannelse, kan deretter tillit helbrede den. Hvis du har selvtillit, deretter du er organisert, og du føler deg godt om deg selv slik at du ikke trenger å bekymre deg om hva andre synes om deg. Dette betyr at jo mer sikker du er, jo bedre du vil være gode i å håndtere ulike former for avvisning.


Det neste tipset opp på hvor å håndtere avslag er å ha tid til å reflektere og tenke på nytt perspektiv og indre læring. Husk at hvis noen avviser du, han eller hun har blitt avvist før. Og dumping du er bare en slags forsvar mekanisme. Det er også viktig å vite at selv. Vet dine svakheter og vedlikeholde din oppfatning av humor, din åpne perspektiv og din bobler tillit.


Forfatterne er blant de som lider alltid smerten av avvisning. Men det er også mange måter på hvordan man skal håndtere avslag for forfattere. Du kan være en bedre, journalist sterkere og mer effektiv hvis du utstyre deg med noen skritt på hvordan man skal håndtere avslag fra et redigeringsprogram eller andre personer. Først huske anledningen hvorfor du skriver. Hvis du gjør det fordi du må si noe, eller rett og slett fordi du nyter det, og du ikke har til hensikt å publisere det, deretter avvisning kan ikke være et problem. Neste trinn på hvordan man skal håndtere avslag for forfattere er å studere din "avvist" manuskriptet godt. Hvis det er behov for mer tid og arbeid, og deretter gi din stykke skrive granskning den fortjener.


Hvis du vil, kan du be en venn for klarerte forfatter eller et redigeringsprogram for kritikk manuskriptet ditt og gi konstruktiv kritikk. Revidere arbeidet hvis det må og sende det til en ny publisher. Være trygg og vurdere avslag som en utfordring. En annen viktig ting i å lære hvordan man skal håndtere avslag er å huske på at redaktører har ulike behov. Så trenger du ikke å lytte til alt de sier.


Siden vi alle hater å være ikke likte, er studere ulike virkemidler i hvordan man skal håndtere avslag et must. Det tar bort følelsen av å ville gjennomgå tilbake i våre skall til vi føler god og sterkere på nytt. Også, internalizing disse trinnene på hvordan man skal håndtere avvisning hjelp oss føles bra om oss selv.

No comments:

Post a Comment