Wednesday, May 23, 2012

Første dato etikette: Do�s og Don�ts

Enten du innrømme det eller ikke, noen enkelt menn og kvinner pleier å finne en partner, og det meste de finner det på en dato. Men dating kan være tøff og første dato er tøffere. Så hva gjør du? Enkel, bare arm med god dato først etikette. Her er dos og don'ts og riktig dato først etikette:


Når du går ut på en dato spesielt hvis det er første dato, groom selv riktig før du går. Du kan bære komfortabelt, ren og god klær. Feilfri din toenails og fingernails, stryke klærne dine, slitasje hyggelig ur og rense alt som din første dato kan legge merke til. Husk, du bygger grunnlaget for utfallet av du dato. Inntrykk starter her. Dette grunnleggende første dato etikette på renslighet er et must. Flørte med din dato. Teasing henne og gjøre henne Le er også deler av første dato etikette. Også, le av din dato vitser. Humor kan gjøre din dato føler deg komfortabel med deg. Det er også hyggelig å gi henne en klem når du møtte henne. En liten fysisk touch kan være en god etikette på din første dato.


Første dato etikette også foreslå at du skal ha en stimulerende samtale med din dato. Det er ikke noe bedre første dato enn å lære å snakke. Opptre som en gentleman å din dato, åpne dører for henne. Og hvis du er damen, fungerer som en. Supplement din dato innimellom er en flatterende først dato etikette. Fortelle hvor du vil gå og endelig slappe av og ha det gøy.


Å holde disse riktig første dato etiquettes i tankene forsikre deg av en høyere sjanse for å få en annen dato, men det er ikke alt. Du bør vite hva du bør ikke gjøre på en dato. Her er noen: unngå snakker om religion og politikk. Din dato kan ha andre visninger på disse sakene. Det er ikke en god dato først etikette å lete rundt mens du snakker. Det hende at du ikke er interessert. Fokus oppmerksomheten din til din dato. Aldri noensinne snakke om deg selv for mye. Aldri snakke om dine tidligere forhold til din dato. Det er ikke en skikkelig først dato etikette. En annen hemmelig dele historier og lytte intently. Ikke gjør noen støtende vitser. Don't be rude. Også, det er ikke godt først dato etikette later til å være noen. Være punktlig på din første dato. Ikke argumentere med henne. Holde det enkelt. Bor kjølig og rolig er virkelig en god dato først etikette.


Med denne første dato etikette på hjertet, bør du være klar til å ta din dato for første gang. Men det er andre ting som du kan vurdere for å holde din dato din. Én hemmeligheten er å holde henne som ønsker for mer. Datoen bør være kort og meningsfull. En romantisk middag bør gjøre, fordi du i denne innstillingen, kan du virkelig imponere daten din med din riktig dato først etiquettes. Holde henne hengende. Gjøre henne clueless av din neste trinn. Gi snapin-dommen at du har følelser mot din dato. Men holde din første dato etikette. Bringe din dato til huset hennes. Men ikke fortell at du liker henne eller du elsker henne. En enkelt setning som "Jeg hadde en flott tid" vil gjøre eller "Jeg var en glede å møte deg" kan være et alternativ. Husk, ikke nevne direkte til din dato ansikt uttrykket "så, når kan vi går igjen. I stedet, "kan jeg ringe deg på nytt?" er mer hensiktsmessig først dato etikette. Første datoer bør alltid lede til sengs.


En ting mer: "BE trygt."

No comments:

Post a Comment