Tuesday, May 8, 2012

Tips for å sikre din Online Dating-sikkerhet

Online personals og dating kan være en veldig morsom sted mot å møte den spesielt noen. Ens sikkerhet bør imidlertid fortsatt være topp prioritet. Visste du at mest online dating-tjenester ikke forhåndsgodkjent sine brukere? Dette betyr at de ikke kan sikre at menneskene du møter gjennom sine nettsteder er trygt håndtert. Så, dette gjør deg bestemme når det gjelder screening dem.


Her er noen tips for å gjøre online dating mindre risikabelt og mer moro:


1. Anonymitet arter sikkerhet, en stund


Å gi din virkelige e-postadressen, URL-Adressen for personlig webområde, gjør etternavn, telefonnummer, sted av arbeid, hjemmeadresse eller annen informasjon som identifiserer deg i din profil eller første noen e-post som du utveksler med andre medlemmer du et lett offer. Slå av signaturen din fil, eller kontroller at den ikke har noen identifiserende informasjon når du sender e-post til medlem via ditt eget e-post.


2. Photo perfekt forespørsel


For å gi en ide av personens utseende, dermed gjøre deg litt tryggere, be for et bilde. Et skannet bilde vil ikke koste så mye, så ikke mye alibi kan gis for ikke å gjøre det.


3. Helle på sunn fornuft


Klarerer din online bekjente lett kan gjøre deg lett agn. Hvis din gut føler forteller at noen ligger, er det en stor sjanse for at han eller hun er faktisk ligger. Så, ikke gå rettferdiggjørende hans eller hennes handlinger. Se etter noen som fortjener din tillit. Online intimitet er svært farlig. Ikke bort deg selv på slike forsøke ved å klikke på en mus. Logisk tenkning vil spare deg for mye trøbbel.


4. Ringe først, ikke sikle ennå


En persons ferdigheter når det gjelder kommunikasjon kan enkelt dimensjon gjennom en telefonsamtale. Om det kan koste deg noen moolah, fortsatt er det verdt det enn å risikere deg selv å falle for en asosial. Men for å gjøre det mye tryggere, bruke en mobiltelefon eller en betale telefonen i stedet for å bruke land line. Med mindre du er helt komfortabel med personen du ringer, ikke gi din hjem telefonnummer på en gang.


5. Forsinkelse møtet


Det anbefales å ta deg tid og bli kjent med personen så mye som mulig først før sier ja til en ansikt til ansikt møte. Hvis han synes å være bare spouting eller taste saccharine ord du vil høre, kan personen i andre enden har en tvilsom ærlighet. Ikke føler at du er forpliktet til å møte noen, du har fortsatt sist si på om du er klar til å møte personen eller ikke. Du er fri til å ombestemme deg hvis noe føles riktig.


6. Psychoanalyze eller ende opp med en psyko


Du bør ta hensyn til noen tegn til intens frustrasjon, sinne eller noen skjermer av aggressiv atferd. Hvis personen forsøker å kontrollere eller presse du, kan du stoppe kommunikasjonen. Her er de andre alarmerende manifestasjoner av dårlig oppførsel som når flekket, bør gjøre deg stoppe fra å kommunisere med en online venn:


-å gi tvilsomme info om utseende, alder, interesser, yrke, sivilstatus, etc.
-Nei til å snakke med deg over telefonen når du allerede har etablert online intimitet
-konsekvent ikke gir noen direkte svar på direkte spørsmål, etc.
-altfor godtar i hver setningen
-ber deg om å gi reiseforberedelser


7. Frakoblet møte


Før møte din online venn, fortelle noen pålitelig hvor du går, og når du kommer tilbake. Forlater din dato navn og telefonnummer, er det en god idé. Bringe din transportabel telefon. Ikke gjør din dato plukker deg opp hjemme. Har din egen transport og møte et offentlig sted. Under dato, ikke la din drink uovervåket. Etter dato, lar du på egen hånd på også.


For å gjøre online dating arbeid, er det viktig at du utviser varsomhet. Hvis du har god tid til å komme til vite den andre personen ikke jag deg eller tillate noen å jag du til å gjøre noe. Det er bedre å være sikker og dateless for en stund enn beklager.

No comments:

Post a Comment