Sunday, May 13, 2012

Hva gjør du når annonsen din Online Dating blir ikke noe svar?

For de fleste folk som ønsker å være fornøyd med sine kjærlighetslivet, er dating trolig den viktigste enkeltaktivitet som en bør engasjere seg i før de fortsetter på den mer alvorlige del som ekteskap.


Hvis vellykket fulgte, kan dating gi større gratifications til de som ønsket de var lykkeligere og mer contented med sine liv. Hvis noen gang de mislyktes, er det sannsynligvis mest Chilling hendelsen av livet.


Å ha en dårlig hår dag, et ubesvart fly eller en brent stekt egg, kan være endured de fleste, men å ha en dårlig dato er som lever i dødskamp. Når blir decapitated kjærlighet, blir livet en overlevelse av taperne.


Ikke rart hvorfor er alle prøver hardt å komme opp med noe unikt og underholdende quirkily når det gjelder personlig annonser. Disse annonsene er ikke de typiske annonsene som folk ser på TV eller på utskriftsmediet. Personlig annonser er mer som profiler, skjønt; Hovedformålet er også å annonsere ens selvbilde.


Personer som vie for personlig annonser er de som håper at noen elsker begets elsker, og at noen vil snart finne dem blant mange singler som prøver lykken i Amors skremmende spillet.


Så, her går en person, med alle fingre krysset som hun legge hennes personlige annonsen online, prøver å finne kjærligheten til livet, og som ønsker at en dag, noen ville snart svare.


Fem dager, to uker, får 4 måneder og fremdeles, hun ikke et svar. Neste ting hun visste, hun er allerede følelseen hennes personlige annonse, sulk i hjørnet, og gråte. Hun wails som om hele verden hadde crumpled på henne. Hun begynner å ha lav selvtillit, og begynner å klandre seg selv for ikke å være ønskelig å få svar.


Det hun unnlot å gjøre er å analysere hva som gikk galt. Hun kunne ikke se tilbake på hennes personlige annonse, identifisere hver del og evaluere hva burde vært gjort riktig for å få svaret hun trengte for desperat.


Problemet med de fleste mennesker, som ikke klarer å få svar på sine online dating annonser, er at de lett få deprimert, og når de er deprimert, de begynner å klandre sine selv og forbannelsen den som klarte å komme opp med en idé som online dating og personlige annonser.


Dette skal ikke skje fordi ikke identifisere den virkelige problemet eller ultimate årsaken til slike negative resultater ville det bare bety at personen ikke er virkelig er interessert. Eller kanskje, han eller hun er interessert, men er for desperat å har positive resultater men jeg ikke har noen ide hvordan å gjøre det skje.


Folk bør derfor vite hva å gjøre med sine personlige annonser for å få gratifications de ønsket. Så, for folk som ønsker å ha personlige knockout-annonser som er bevist for å ha positive resultater, her er en liste over noen tips for å lage personlige annonser:


1. Folk bør lære å beskrive sine selv sannferdig og nøyaktig.


Når du foretar personlig annonser, bør folk ta note av tingene som bør de ta på deres annonse. Liker kopi annonser, hver detaljer bør være laget av kreative juices på personen og bygget inn i slike fantastiske beskrivelse av en er selv. Den bør inneholde mer solid informasjon som vil gi den andre personen, som vil vise annonsen, med et mer visualisert konsept for personen i annonsen.


Forklaringen bak logiske derfor er relativt enkel. Som ville tør prøver å få et element hvis kjøperen ikke vet hva han betaler for? Derav, det fortsetter for å vise at før noen svarer på ens personlige annonse, den andre personen skal føle enticement for å tvinge ham eller henne til å svare.


2. Det ville være bedre å fortelle mer historier og ikke rapporter.


Folk bør alltid huske at de skriver sine personlige annonser. Dette betyr at de omhyggelig skal finne noen måter på hvordan å gjøre sine selv salgbar til visning på offentlig.


Det ville være bedre å skrive noen artikler om sine liv og erfaringer. Imidlertid skal man ta note ikke å overdrive dette som det vises og høres ut som en grøtaktig skrive opp klar til å bli slukt noen sulten søppelkassen.


Det er best å skrive noe folk kan forholde seg til. Personer som ønsker å ha positive resultater på sine annonser bør vite hvor de skal trekke linjen mellom fortelle noe om sine selv og bragging om sine selv. De er helt to forskjellige ting som kan avlede to forskjellige reaksjoner.


Best av alt, ærlighet bør alltid bli innarbeidet i uansett skrive opp de gjør.


3. Folk aldri bør bo på negative aspekter som problemer eller mislyktes relasjoner.


Innleggsaktivitet personlig annonser er ikke om å få noen hjelp fra andre mennesker. Så er det ikke rom for råd eller smålig rådgiving økter. Det er best å opprette en personlig-annonse som ville trekke i positivt svar ved å opprette profiler for positiv først.


Som de sier, når noen gang noe negativt, sjansene er, negativ vibe vil holde seg til slutten.


Det viktige poenget i å skrive personlig annonser er å komme opp med noe som vises svært interessant og oppmerksomhet flytte.


Så, hvis en person får ingen respons på hans eller hennes annonse, det er nei bruk å gråte over sølt melk. Det som teller mest er hvordan å begynne på nytt, og prøv på nytt med en hyggelig, fristende personlige annonse søken.

No comments:

Post a Comment