Saturday, May 19, 2012

Det vanskelig å få One�s telefon nummer Ain�t

De fleste menn har vanskeligheter med å be om en persons telefonnummer for en dato, men hvordan kan du virkelig få din dato telefonnummeret uten skremmer dem bort?


Forskjellige menn har ulike tilnærminger. Skyhet gjør det vanskelig for noen å mønstre opp mot å få telefonnummeret til personen de er interessert i. Noen ganger, har menn tendens til å være altfor aggressiv at det stasjoner kvinner bort. Det er den beste måten å få hennes telefonnummeret ved å spørre henne casually på en måte at hun kan fortsatt føler at interessert. Si rett ord til rett tid kan overbevise personen til å gi deg hennes. For eksempel når du akkurat har møtt denne personen, og du er i ferd med å si din goodbyes du kan si casually: "Jeg likte å snakke til deg, og jeg vil gjerne være i stand til telefon du en gang."


Noen kvinner kan være komfortabel med dette scenariet som de be om nummeret ditt i stedet. Ikke ta dette mot deg. Det betyr ikke at hun ikke er interessert i deg. Kanskje hun har å arbeide, og mener det er bedre for henne å ringe deg slik at minst du ikke møtt av en telefonsvarer hver gang du ringer. Vent på at anrop for om tre dager, og hvis kallet ikke skjer så ikke forvent for henne å ringe deg.


Får du noens telefonnummeret er ganske vanskelig, så prøv å holde samtalen interessant slik at han/hun ville være interessert. Menn ønsker å komme det telefonnummeret med en gang. De ender vanligvis opp ga er tom. Noen ganger er det godt ikke å be henne direkte om hennes. Du kan prøve å si at du hadde en flott tid, og at du ville elske å se henne igjen. Du kan vente litt før hun gir deg nummeret, men hvis hun ikke, og hvis du føler at hun hadde en flott tid også, kan du gå rett fram og spør henne nummeret.


Kvinner elsker tillit. Og menn må forstå at tillit ikke er bare om får hennes. Det er hvordan du håndtere situasjonen hvis hun ikke gi deg hennes. Høflig spør hvorfor hun ikke ved at måten hun ville føle seg skyldig og kan bare gi deg hennes magiske telefonnummer.


Noen ganger ville kvinner si, "Hvorfor ikke du bare gi meg nummeret ditt?" Dette er vanligvis det måte å si at de ikke er interessert. Du kan endre som ved prøver å snakke med henne, og sørge for at hun føler at intensjoner er rene. Ikke bli desperat å få hennes. Kvinner hater som. Desperat menn noen ganger kan de føre til stalking. Prøv å være så casual som mulig i å få hennes telefonnummer. Hvis hun ikke gi deg nummeret, kan du flytte.


En annen måte å få hennes telefonnummeret er først flytte til henne og begynne å ha en samtale. Etter 3-4 minutter, kan du si at du må gå tilbake til vennene dine og slå til å forlate. Deretter slår til henne på nytt og si, "Hei! Har du en e-post?" Og hvis hun sier ja gi henne en penn og papir og når hun er skrive det ned si, "Kan du skrive telefonnummeret ditt også?"


Det er ganske hardt for å få en persons telefonnummer. Du trenger bare å samle opp din tillit og spør henne casually. Ikke gjør en stor del av det, hvis hun skrur du ned. Husk at det er masse fisk i havet.

No comments:

Post a Comment