Sunday, May 27, 2012

Tradisjonelle Dating Versus Online Dating

Når du er enkelt, og du ønsker å plassere deg selv på dating markedet, bør du først vurdere hva slags dating du foretrekker. Med dagens teknologi er det to typer dating tilgjengelig – tradisjonelle og online.


Hva gjør online og tradisjonelle dating har å tilby?


1) Tradisjonelle midler. Hvis du er en type person som er heldig å finne potensielle datoer regelmessig ved hjelp av tradisjonell dating metoder, må du kanskje ikke online dating. Hvis du har en hard tid å finne en dato i sanntid, vil du imidlertid dra nytte av online dating-tjenester.


2) Viktigheten av tid. For de fleste enkelt personer er tiden en verdifull ting. Når en opptatt og stressende dagliglivet registrerer du, vil du ikke har tid til å gå til partiet og møte nye mennesker. Online dating trygger din tid fordi den fungerer som et filter før du møter noen.


3) Felles plassering. I tradisjonelle dating, vil plasseringen aldri være et problem fordi mesteparten av tiden, er du kjent på parter, sosiale arrangementer og andre happenings bare rundt byen. Selv om online dating tilbyr deg muligheten til å møte nye mennesker i alle deler av verden, ville det være et problem når du er plassert tre kontinenter fjernere fra din dato.


4) Den fryktede blind date. Har du noen gang opplevd blir satt opp av vennene dine med ingen anelse hvem din dato ville være? Vel, hvis du hater dette scenariet av tradisjonelle dating, ville du nyte online dating. Via Internett har du muligheten til å bli kjent noen før du møtes ansikt til ansikt. Ved å bli kjent med din dato på forhånd, kan du enkelt se sannsynligheten for en jevn samtale når du møter i sanntid.


5) Drøm partneren. Når du møter en person i en bar, partiet eller sosiale sammenkomster, inkluderer den første tingen som tiltrekker deg til noen de fysiske attributtene. Du kan ikke vite hvor personen ble født, mål i livet eller personlighet. I online dating, har du valget mellom å søke etter mulige datoer som har samme interesse, religion, plasseringen, personlighet, og situasjon som deg selv. Det er en større mulighet at du ville finne personen som vil utfylle du mest.


6) Kostnadseffektive. I motsetning til møte din dato for middag eller kaffe, er online dating mer kostnadseffektivt enn tradisjonelle dating.


Hva slags dating til deg er egnet for deg, alltid være forsiktig i å gi ut personlig informasjon til en person du nettopp møtte. Pass på at din dato er genuint trygt. Han kan enten være personen av dine drømmer eller din verste mareritt.

No comments:

Post a Comment