Saturday, May 26, 2012

Romantisk steder i din egen bakgård

Ikke du elsker å peak oppå Eiffel-tårnet i Frankrike og se hele Paris for dine føtter eller kanskje gå til verdens mest berømte kvinne som levd gjennom henne smile, the Mona Lisa at the Louvre? Ville ikke Bali om sommeren tid være den perfekte paradiset der begge deg naturlig vind over tropene? Ville ikke cuddling fra oppå det Empire State Building være slike romantiske stedet, vil du kjøpe en kopi av en affære å Husk bare å minnes gamle dager?


Brønnen. Det ville, hvis du har budsjettet, og tiden som gjør at turen. Men mens du fortsatt planlegging som virkelig virkelig lang helg og spare deg for den ultimate getaway til verdens mest romantiske steder, det en rekke andre romantiske steder på jorden som du kan gå til uten aften benytter din hyppige flyger miles.


Tro det eller ei, er hver nook og cranny av huset en potensiell romantiske stedet. Med riktig holdning, kreativitet og planlegging, kan du faktisk selv har en bedre tid på romantisk sted inne i huset ditt enn i clutches av en gondol ri i Venezia. Vel... nesten.


Bakgården
Du trenger ikke selv gå til en av de mest romantiske stedene på jorden spesielt i løpet av våren tiden Central Park i New York for å få følelse av faller som regn dråper på deg som du sitte på en piknik teppe for to. Faktisk kan du kopiere innstillingen om din egen bakgård. For å gjøre en mer romantisk sted, kan du utføre piknik om natten, under stjernene.


Soverom
Ens soverom spesielt sengen kan betraktes som vuggen til romantikk inne i huset ikke bare fordi det er der folk sove på, men fordi det relaxes sinnet og Ånden som ingenting kan. En av de mest romantiske stedene inne i huset, soverommet kan transformeres til din egen oase av glede med myk og ren bedcovers og en skuff på mat. En fruktkurv kan også glede sansene. Hvis det er frokost i seng, hvorfor ikke lunsj og middag i seng?


spisestue
Å spise i seg selv er romantisk. Det er relativt enkelt å transformere din vanlige spisesalen til en virkelig romantiske stedet. Stearinlys og god mat kan faktisk forføre sansene. Du kan også investere i tekstiler som er lett og ren samt forberede en plass innstilling som er virkelig romantiske. Du kan legge friske blomster på en vase. Forberede desserter som har rike teksturer. Fingermat kan også være en sving på som du kan mate hverandre ved hjelp av bare hendene.


stue
Hvem trenger kino hvis du kan bruke din tid ser på din favoritt romantiske filmer på DVD-spilleren. Sofaen kan faktisk gjøre til en romantisk sted, en romantisk getaway, der kan du klemme, og være nær hverandre. Spille spill som Twister, der kroppen kontakten er navnet på spillet. Dette spillet kan være moro og transformere stua til den mest romantiske plassen i planeten.


Badekar
Med sin koselige atmosfære hvor du virkelig kan slappe av og nyte vann lapping rundt deg, det er ingen tvil om at badet eller spesielt karet kan være en av de mest romantiske stedene i huset.

No comments:

Post a Comment