Wednesday, May 16, 2012

Secrets Of Seduction: Å bruke humor som ditt hemmelige våpen

Du har nærmet gjenstand for dine ønsker. Du har en første dato. Hvordan du bære den og kontroller at hun er "hekta" på du?


Jeg gir deg inn på Master Seducer's secret-humor.


Hvis du kan gjøre en jente latter og fnise, de fleste av hardt arbeid av seduction gjort. hvorfor? Fordi ler gjør folk glad-det utgivelser glade endorphins i hjernen som gjør oss. Og vi liker å være rundt folk som gjør oss glade (fornuftig, gjør det ikke).


Det er også den beste form for avslapning – ler er kjent til lavere hjertefrekvensen. Og hvis en jente føles glade og avslappet i din tilstedeværelse på det første møtet, deretter din 90% det.


Det er naturlig på en første dato for barrierene å være opp – hun vil være mentalt screening du sjekke deg ut. Det kan gjøre for en veldig nervy møte på begge sider. Men med bruk av humor, du gjør henne smile, gjøre henne Le, og hun blir avslappet og åpen. Og som skal være målet for en første dato.


Så hvordan skal du bruke humor?


Vel, er jeg ikke talsmann du være en klovn. Ikke gå over, og ikke bare mindlessly "huske" masse vitser og hjul dem – hvis hun hadde ønsket å gå og se en stand opp komiker, hun ville ikke være på en dato med du ville hun?


Noen vitser er ok – plukker deg opp en god spøk bok, eller slå online. Finne en håndfull gode vitser og huske dem. Kaste i en eller to litt risqué seg hvis du føler at hun er oppvarming til deg (men ikke altfor Sotet eller chauvinistic)


Spøk om ditt miljø – omgivelsene du befinner deg i.


Fortell henne morsomme historier og anekdoter om tidligere, arbeidet, dine erfaringer. Forberede seg på forhånd og tror disse tingene på forhånd.


Se komedier på TV og ansette noen komedie og stå opp komedie DVD'S. Disse vil gi deg noen morsom skisser som du kan hjul av, pluss de vil hjelpe deg "stille inn" til å være morsomt.


Husk, din sikte når bruker humor er å gjøre henne smil, ler og slappe av. Du burde være i stand til å raskt vurdere hva slags ting gjøre henne Le og din humor, justeres tilsvarende. Du ønsker ikke hennes rullende rundt på gulvet, gråt med latter.


Lær hvordan du plasserer en kvinne rolig med humor og du vil aldri ha en problem seducing kvinnen i drømmene.

No comments:

Post a Comment