Sunday, May 20, 2012

Dårlig eller god College relasjoner: kontrollere og definere sosiale atferd rundt Campus

College livet kan være en av de mest utfordrende delene av alles liv der helt ny samhandling med helt forskjellige enkeltpersoner kan virke skremmende i starten, men vil være et viktig skritt mot å gjøre din sosiale og hele outlook i livet så fleksibel og like spennende som mulig. Dette er også scenen av våre liv der starten av å ta spesielt merke til alvorlige saker over en gradvis overgang fra vår personlighet utvikling er å ta hensyn. College, i sannhet, er egentlig ikke mye annerledes fra våre liv Generelt, men dette kan være vendepunktet av vår vurdering seg våre ønsker, mål eller begjær i livet. Spenningen av dorm liv, disse nye elementene du skal bringe til college, nye college livet planen, brorskap/sorority livet, forskningsrapporter, avhandlinger, essays: disse kunne alle sammen få moro, frustrasjoner, exhilaration, men kan være oppfylle samtidig, spesielt hvis du var kjøpedyktig administrere godt med harmonisk balanse med din college faglige og sosiale aktiviteter.


En av de mest spennende aspektene ved å være i et college er relasjonene du oppretter med folk rundt deg. Dine foreldre, klassekamerater, kolleger, college instruktører, college professorer, bekjente og kolleger er hovedsakelig de som omringe deg at i en eller annen måte, ulike relasjoner som du oppretter med dem vil påvirke betydelig livsstil du vil være konfrontere college livet ditt med. Men du behandle relasjoner, ville dette reflektere i stor grad i forestillinger og handlinger du formidle alle i hele din kamp med the-noen ganger-komplisert-del av ens liv i universitetet. College-relasjoner kan gi deg best eller de vanskeligste delen av din skole erfaringer avhengig av ditt eget skjønn.


Relasjonene du Omgi deg med vil tilsynelatende dyrke en form for en livsstil som ville manifest din oppførsel. Det er et ordtak at college-relasjon er typen som kunne enten knekke deg eller gjøre deg fokusert på målene dine. God college relasjoner er de du har godt bygget med venner som oppfordrer deg til å ha det gøy mens du ikke å ofre hardt arbeid av studerer. På den annen side, hvis du Omgi deg med venner som utgjør til en dårlig college-relasjon, kunne dette trekke du ned og holder du fokusert på andre steder, og derfor kan ødelegge semesteret eller hele college livet for deg. Betydningen av relasjoner i Agder er at det kan vare en levetid. Dette kan bli realisert, spesielt når du har dannet sunne relasjoner med dine studie-kamerater.


En annen ting er at mens du har positiv college-relasjoner kan kan du bevege deg fritt rundt campus og fostre alltid et smil i din lysere dager alle hele college livet, kaster med negativ college-relasjoner kan lede deg til en sosial isolasjon. Sosial isolasjon har blitt en enigma til college omkringliggende som dette er funnet for å være en kanal til student ultimate tilbaketrekning fra college. Det er derfor avgjørende at før du utvikle sosial isolasjon avskrekke de inhibitions og skrupler fra å spise unna alle din tillit. De er komponentene som er avbryte din sosiale aktiviteter. Det kan arrestere din følelsesmessige og psykologiske blir og ta kontroll over din selvtillit slik at ideen i samsvar til college campus sosiale atferden truer ikke bare dine studier, men din sosiale velvære.


Gode relasjoner eller dårlig relasjoner i Agder er dannet på grunn av den Høyskolestudent valg. Hvis du bryr deg nok for interessen bestemt mot vellykket college forsøke å binde deg selv med gode relasjoner ved å gjøre sunn og gode kontakter med folk som har en følelse av konstruktiv utholdenhet og demonstrere positive samhandling slik at et sunt miljø kan være konstruert rundt deg. Og på kort tid i det hele tatt, vil du oppleve en bedre person grunnet positiv college relasjonene du har reist rundt deg.

No comments:

Post a Comment