Monday, May 28, 2012

Hvor å sjekk din Online Date�s ærlighet

Online dating kan vise seg for å bli en fantastisk opplevelse, men du må huske visse forhåndsregler i dating folk over nettet.


Hvordan ville du vet at personen du skal møte for første gang er ærlig og er ikke deceiving du? Her er noen tips til å guide deg.


1. Lytte til magefølelsen sier. Hvis noe ikke føles riktig når du snakker med personen, deretter mest sannsynlig, noe mai faktisk være galt og at han eller hun er ikke å si sannheten. Hvis noe ikke føles riktig kommunikasjon med ham eller henne, er det sannsynligvis et tegn for å gå videre. Stol på instinktene dine.


2. Ikke gi ut din personlige Hjem informasjon for tidlig. Hvis han eller hun er en ærlig person, ville han eller hun forstå dette. Han eller hun vet faren som lurer i online dating, så det er bare forståelig at du tar nok tiltak for å beskytte deg selv. Faktisk, kan han eller hun beundre du for det. Det viser bare at du ikke er det billig og desperat i å hekte opp med datoer.


Hvis du vil møte denne personen på nytt på en annen dato, arrangere en annen. Derfra kan du vurdere om du kan gi ham eller henne kontaktinformasjonen.


3. Hvis du vil maksimere din sikkerhet, kan du lage en anonym e-konto i tjenester som Yahoo eller Hotmail. Prøv ikke å gi ditt fullstendige navn. Dette vil øke privat informasjon. Hvis du tror noen er pålitelig nok til å gi ut din hovedavdeling email-adresse og annen informasjon, så du kan gi ham eller henne informasjonen.


4. Hvis du tror du har samlet nok informasjon om din dato, så du kan prøve å gjøre en bakgrunnssjekk informasjon av denne personen. Hvis du visste at du gir ham eller henne en bakgrunnssjekk, vil han eller hun vil ikke gi en stor avtale om den. Tross alt, ærlig personer ikke har noe å skjule, gjør de?


Vær oppmerksom på at det er folk der ute som lyve om deres profil, og ligger på ting de sier over Internett. Noen lyve om deres sivilstatus, noen over deres fysiske skinn, og noen om deres intensjoner. Være på vakt til enhver tid. Ikke alle folk i online dating-tjenester er gode mennesker. Stol på instinktene dine. Forhåpentligvis, du finner en over Internett, som er ærlige og har gode intensjoner for deg. Han eller hun kan være din skjebne.

No comments:

Post a Comment