Wednesday, May 9, 2012

Risikoen for Online Dating

Det er ingen tvil om at populariteten av online dating har revolusjonert måten potensielle par treffe hverandre. Disse dager, er det ikke uvanlig for den gjennomsnittlige enkelt personen til å delta i en online dating tjeneste. Faktisk, er denne trenden raskt bli normen. I 2004 ble det anslått at innbyggere i USA brukte mer enn $460 millioner på online dating-tjenester.


Det går sier seg selv at online dating er big business i Amerika. Det er mange grunner til hvorfor folk finner denne metoden til å møte nye mennesker så tiltalende. For en ting, gjør alle det! Hvor mange online dating-tjenester på Internett er så rikelig, hvorav mange tilbyr tjenester, absolutt gratis.


Kombinasjonen av nysgjerrighet og ønske om å møte nye og spennende mennesker er hva vanligvis lokke enkeltpersoner å være en del av et online dating tjeneste-fellesskap. Men denne nye aktiviteten kommet ikke uten en pris.


At det skjer ikke hele tiden, men bare hver dag og deretter horror historier om online dating-tjenester vil oppstå. Noen av dem er skremmende nok til å sende tilfeldige observatører fra disse online dating-tjenester for godt.


En av problemene som industrien i online dating tjeneste er feil at dets deltakere ofte informasjon seg i profilene de oppretter. Ikke alle forteller sannheten. Folk har vært kjent for å lyve om alt, inkludert deres Sivilstand. Noen gift individer prøver å bestå seg av som enkelt; mens andre lyve om deres fysiske utseende, alder, økonomiske status, og selv kjønn.


For en uerfarne online dater lurer faren på hvert hjørne. Men det er noen sikkerhetstiltak potensielle deltakere kan gjøre for å lede dem gjennom en sikker online dating opplevelse.


Regel av tommelknappen: mest online datingtjenester tilbudet abonnementet er relativt tryggere enn de personene som er tilgjengelig gratis. Disse områdene som krever medlemskap tilbyr et sett av krav og retningslinjer som ønsker å bli medlemmer vil ha å møte, før de blir abonnenter.


Det er enda noen nettsteder som er så eksklusiv, at alle som ønsker å bli med har å gjennomgå en intensiv screening prosessen først. Bakgrunn sjekker er gjort på ønsker å bli medlemmer for å sikre at informasjonen de har gitt sjekker ut.


Noen flere Sikkerhetstips når det kommer til online dating:


1. Deltakerne bør ta hensyn til konsistensen av informasjon som er gitt til dem av personene de er relevant med. Denne måten, vil de kunne oppdage hvis de lyver.


2. Online daters bør beskytte deres sammenfalle. En av de største tingene om online dating er at den tilbyr deltakerne anonymitet. Personlige opplysninger som: adresse, etternavn, telefonnummer, er ikke avdekket til deltakeren bestemmer seg for å gjøre dette. Deltakerne bør være svært forsiktig med å avsløre personlig informasjon som vil gjøre det mulig for personer de kommuniserer med å finne dem på direkte.


3. Deltagere bør brått opphøre kommunikasjon med mennesker som er besatt av å anskaffe personlige opplysninger om dem.


4. Deltakerne bør alltid Hold utkikk etter advarsel tegn når de snakker med folk, eksempel: Bruk av stygt språk, tegn til sinne uten tilsynelatende grunn, elusiveness i direkte spørsmålene, gjør respektløse merknader, etc. Dette er noen av symptomene som stave noe veldig kan gå galt. Personen som er stille disse typer virkemåten kan ikke være troverdig, og kan lede andre å fare.


5. Når en online dater har besluttet å møte hans eller hennes dato, må de bli enige å ha et møtested. Enkeltpersoner bør aldri tillate deres datoer å møte dem hjemme.


Online dating ligner virkelige dating i den forstand at enkeltpersoner bør alltid praksis sunn fornuft og forsiktighet, når de møter noen ny. Selv om samhandling-finner sted online, når folk har avdekket personlige opplysninger om dem til andre, vil de ikke kunne ta dem tilbake.


Det er best å alltid bruke instinkter og logikk når det gjelder å håndtere andre mennesker, selv når det kommer til online dating. Dette er der noen mennesker faller byttedyr til bedragere, bedragere og selv seksuelle lovbrytere. De går mot deres bedre vurdering. Hvis noe føles amiss, som om det er noe som er ikke helt riktig, så dette er trolig et tegn på at noe kan gå veldig galt.


Det er best å komme ut av denne situasjonen når dette skjer. Som sier går: "Bedre være pengeskap enn beklager". En sier online dating service deltakeren skal alltid huske.

No comments:

Post a Comment