Thursday, January 19, 2012

Andre datoer

I en ideell verden, du ville gå ut av hver første dato med et klart 'Ja' eller 'no' etched i tankene for en annen dato med vedkommende. Dessverre, i realiteten du kommer ofte forvirret, ikke vite hvis fyr/gal er virkelig verdig til en annen dato. Som et resultat du ofte si Nei i hastverk og omvende seg ikke å ta sjansen senere. Til tider motsatt skjer, og du kan virkelig angrer å gi noen en ny sjanse. Vi kom opp med noen spørsmål du kan spørre deg selv fjerner forvirring og hjelpe deg med å foreta en riktig beslutning.


Hvordan du reagere når du først så din dato?


Hvis den første tanken krysset tankene dine var at du har bedre datert, ikke la det stoppe deg fra å gå på en annen dato. Datoen kan ha intellektuelle kvaliteter eller en sans for humor som kan mer enn gjør for mangelen på fysiske attributter. Kan sette opp poeng i deres favør Hvis du følt at de tok tid og gjort en innsats for å se bra ut. Imidlertid hvis grunge utseende gjorde du lurer på om de selv visste de ville komme for en dato, ikke tenke to ganger før du sier nei.


Hvor mye øyekontakt gjorde du gjøre?


Øyekontakt skaper tillit og forståelse, og dermed er en peker til kvaliteten på fremtidige samhandling du har gjort med noen. Å gjøre en god del av øyekontakt, angir positive samhandling og burde være tatt som grønt lys for en annen dato. Hvis din dato var å lete rundt ganske litt, og du ikke engang husker fargen på øynene, må du gi det opp før du angrer herjer mer tid.


Hvordan samtalen flyter?


Det vil være en sjelden første dato der du har mye å si til hverandre, og samtalen flyter fra start til slutt. Selv om samtalen var humpete, til tider rennende og til tider sprinkled med klosset pauser, er det verdt en ny sjanse. Tvert imot Hvis du funnet deg lurer på 'Gjorde han/hun egentlig si?' flere ganger i løpet av dato, kan det ikke fornuftig å forfølge ting videre.


Har din dato nevne noen siste relasjoner?


Hvis din dato nevnt et tidligere forhold i forbifarten at det er ingenting å bekymre deg, men hvis de gikk inn i problem med lange detaljer om en tidligere balanse / babe, tenke to ganger før du går ut med dem. De kan være ganske hang over på tidligere forhold, og dermed kan ikke være klar til å gå.


Hva din dato vil vite om deg?


Gjorde de ber deg ting som hva du liker å gjøre for moro, hva slags steder du henge ut på? Hvis de gjorde er de en potensiell hit. På den annen side hvis de spurte neppe noe om deg kan det bedre å nekte å ta ting videre. Hvis de spurte du heller for mye om tidsplanen daglig inkludert tilsynelatende irrelevante detaljer som der du park når du går til arbeid osv behandle det som en sikkerhet rød flagg og retrett så raskt som mulig.


Hvordan ville du oppsummere hva du vite om din dato?


På slutten av datoen du vet heller for mye eller for lite om din dato? Hvis du vet hva slags bil de kjører, er hva de liker mest i livet og filmen de likte best du på rett spor. Hvis du ikke ' vite hva de skal og føler at din dato var ganske cagey med detaljer om seg selv ikke går frem med den neste datoen.


Hva du føler på slutten?


Hvis du har følt en frizzle av spenning, bør du ikke ikke lese denne artikkelen. Hvis du følte heller lykkelig, men ikke på toppen av verden, det finnes noen potensial. Hvis du følte forvirret og lurt på om deres intensjoner ikke føle noen inhibitions i ikke gå ut med dem en gang runde.


Ønsker du å være venner?


Dette er et spørsmål du bør basere avgjørelsen din på. Hvis du kan tenke på personen du datert bli din venn bør du gå videre, bør ellers du gå bort. Hvis du ikke ser dem som venner, tro meg du ikke kommer til lover scenen!

No comments:

Post a Comment