Sunday, January 15, 2012

 Hvordan du innlemmer jødiske ritualer i livet ditt Dating

Veteran singler beklage ofte om dating: de er syk av Småprat; samme rehashing av gamle forbindelser; den gjentatte apologizes for avvik fra online profiler. Men problemet for mange av disse kvetchers er ikke dating: det er datoene. Hvor mange middager og filmer kan én person tåle?


Dating kan virke mye mer spennende når det er noe annet på agendaen. En morsom og rimelige tillegg til vanlig programmet spise og drikke er en jødisk-themed aktivitet.


Hvis du og din dato har noe til felles, du vet å være jødisk er viktig til dere begge: ellers, verken av ville du søker etter en dato med jødiske bakgrunn. Så hvorfor ikke få vite hverandre mens du gjør noe som feirer din kultur?


Noen aktiviteter er tydelig ute: observerer en rask sammen eller studere Talmud ville være overdrevet høytidelig for mest første daters. Men den jødiske kalenderen er overfylt med helligdager synes skreddersydde for dating. Mange helligdager er anledninger for parter: lokale Synagoger eller fellesskapet sentre kan organisere en masquerade i forbindelse med Purim eller en israelsk dans festival for Yom Ha'atzmaut.


Hvis du vil heller beholde avstanden fra dansegulvet, kan du opprette ditt eget ferie prosjekt: ingenting samler to personer som en oppgave å fullføre (med mindre de er contestants på en reality show). Du kan plante trær for Tu b'Shvat eller – forutsatt at du eier en utmerket verktøy kit – bygge en sukkah for Sukkoth.


En ambisiøs jødiske dater arrangert et Rosh Hashanah besøk til en lokal pleie hjemme, der hun og hennes online match blåste sjofar for beboere som ikke kunne reise til synagogen å høre den. Begge daters hadde en god tid, og tretti pris pleie hjemme beboerne hadde en stor en.

No comments:

Post a Comment