Saturday, January 14, 2012

Speed Dating: Scene og hørt

Bokstavelig talt, er det 365 datoer i et år. Figurativt men er det ikke akkurat hvor mange datoer man vil gå i løpet av året. Ikke langt ifra.


Med samfunnets avhengighet til bekvemmelighet kommer en annen form for grip og gå: Hurtig Stevnemøte. Men før du sier "Ikke så fort," se på disse årsakene til denne metoden for å møte noen arbeidet for mange par.


Perks å Hurtig Stevnemøte:


INGEN SUPRISES! NÆRT OG PERSONLIG!
Du får det du ser. Med Internett dating, du kunne se på noens senior yearbook bilde - men ungdommelig kvinne er virkelig en 58-år-gamle katten dame. Eller det kan være en datamaskin manipulert bildet for å gjøre noen ser yngre, eldre, tynnere og hotter… Du får ideen. Med Hurtig Stevnemøte, er du ansikt til ansikt med en ekte person. What you see is what you get. Personlighet og bildet får å skinne på samme tid, i stedet for fallende for noen via e-post eller telefon telefonsamtalene, og så får du ingenting, men skuffet når endelig møte i person. Med Hurtig Stevnemøte, personligheter kan fortsatt clash, men det fysiske elementet er det fra starten. Oftere enn ikke, det fysiske gnist trenger å være der, så hvorfor ikke starte med en? En søt demeanor, dum ansiktsuttrykk og stil er alle ting som en telefonsamtale, Website profilen eller foto ikke kan gjøre rettferdighet!


SIKKERHET
Igjen, du får det du ser. Du vet aldri hva som er på den andre enden av telefonen eller datamaskinen når du chatter. hallo?! Se på alle disse nyheter historier om folk som lokkes over hele landet av noen psyko på den andre enden av tastaturet! Og dette er ikke noen seedy, mørke baren som du skulle møte en blind date i enten. Speed dating hendelser utføres under tilsyn, offentlige steder i ditt eget område. Dette er mennesker fra nabolaget i nabolaget ditt.


ENKELT
Når du ser en søt fyr eller gal ut på en bar og strike opp en samtale, er sjansene de ikke kanskje fortelle sannheten om deres status. Kanskje er de gift, engasjert eller dating. Du kan innocently truffet på dem, ikke vite. De kan like oppmerksomheten og spille sammen, som kan føre til angrer. Og du ikke noen gang å vite, eller finne ut for sent av sine forpliktelse. Også - hvor mange ganger du vil prøve å snakke med noen som bare ikke ønsker å bli plaget? Hurtig Stevnemøte presenterer en måte å møte mennesker akkurat som deg: enslig og på leting.


RIMELIG
Har du noen gang sett en av disse datingtjenester? Oh my! Det er oppover på $1000 for et medlemskap. for hva? La noen andre gjør matchmaking for deg? Internett-områder koste månedlig medlemskap så vel, men tror hvor utdaterte disse profilene kan være... noen oppfyller noen og glemmer å ta ned sin profil. Du få aldri et svar fordi, selvfølgelig, de ikke er ute lenger. Det er bortkastet tid og penger! Speed dating parter er vanligvis rundt $20-$ 30 for en natt med moro, der en gang registrert, kan du gjøre moroa del selv - komme til vite noen personlig, og kanskje også starte en meningsfylt sammenheng!


Speed dating - en bevist trygg, rimelig og morsom måte å møte noen som deg. Gir den en prøve!

No comments:

Post a Comment