Monday, January 23, 2012

Lese mellom linjene

Lese gjennom personlig annonser kan være en ferdighet, en kunst i seg selv. Det kan hende at skimming gjennom personlig annonser har blitt din siste vane, søker for personen som dekker dine behov for profilen og begjær, men uten å lykkes. Har du vært ute for kjærlighet, men i feil-profiler, eller du søker etter flere som ikke er skrevet på linjene i en personlig annonse? Hvis du lese mer inn i en personlig annonse enn det faktisk er skrevet i profilen, og på sidene av den personlige classifieds, du kan finne deg selv conversing eller dating en person som ikke har den samme personlige dating ideer som du eller den samme målsettingen i en relasjon som setter deg tilbake i begynnelsen av prosessen på nytt.


Du vet allerede at oppføringene i delen personlige er fra mennesker akkurat som deg, folk som vil møte noen særskilte å passe inn i deres liv, så begynner med personlige annonser er en flott måte å møte noen. Men kanskje leser du profilen til noen som ønsker å finne bare en venn, eller kanskje profiler du leser er noen som også antydet mot et søk etter kjærlighet i en relasjon. Du må være en særegen leser.


Oddsen er i din favør når du søker personlig annonser for å finne en følgesvenn eller lover. Du vet allerede at hvis profilene du leser ikke søker noen type vennskap eller relasjon, de ikke ville ha opprettet en profil til andre for gjennomgang. Imidlertid trinnene i bestemmer hvem som får kontakt med kan være en av de vanskeligste i søket.


Reisen din lesing personlige klassifisert vil kreve behovet for å se innen selv oppdage hva du skriver inn i relasjonen du er virkelig på jakt etter. Du søker etter en venn for en elsker, eller du søker etter en sann levetid forpliktelse? Uansett hvilken kategori du plassere deg selv i, Velg svarene og profiler som oppfyller dine standarder i søket for en relasjon hjelpen du begrense søket, som vil gjøre personals mye enklere å sortere gjennom. Hvis du skulle sitte foran datamaskinen og fortsette å lese alle personlige annonsene presentert, kan du finne deg selv overveldet med informasjon og valg foretas. Å begrense vilkårene og ideen om hvilken type forhold du søker etter oppretter de beste resultatene.


Hvis du søker etter en venn eller følgesvenn bare gjennom personlig annonser, begynne med profiler at staten spesielt i deres profil, som vil du finne mange. I å diskutere profilene til de som ikke er ute etter en alvorlig relasjon, kan du finne følgende uttrykk som brukes: 'vil du ha en god tid',' ikke ser for en relasjon ' og 'ikke er villige til å gi mitt hjerte bort', 'bare ønsker å tilbringe litt tid med deg' eller søker en annen med en god lytter øre. Det finnes ulike ord brukes uttrykke vennskap, companionship og de som bare ønsker å dato. Bruk disse uttrykkene og ord for å hjelpe deg å sortere gjennom personlig annonser å begrense din avgjørelse blant de mange som er oppført.


Profilene til personer som søker for vennskap bruker ord som pinne ut som: 'ser for moro', 'vennskap', 'ingen forpliktelser', 'følgesvenn ønsket', 'bare på jakt etter en god tid', "trenger hjelp med å bygge min tillit", "Jeg vil rulle blad i parken hele dagen", finne ord som uttrykkelig moro og vennskap sier ingen forpliktelser eller relasjon vil hjelpe deg å sortere gjennom profilene du leser.


Er du på jakt etter at noen spesielle å være mer enn bare venner er? Lære å lese mer i skriftlige ord. Finne beskrivelser som 'looking for love', 'søker etter som noen spesiell', 'mer enn venner', 'rolig og koselig', 'lett går og elskelig', 'spesielle times', 'spesiell øyeblikk' og ord som ligner 'elskelig'.


Så hva om profilen din, lese over ordene på nytt. Profilen virkelig uttrykke dine tanker om en relasjon, hvilken type forhold du søker, og hvem du forventer å møte ved hjelp av den personlige classifieds? Avgjøre hvilken type personen du søker etter, hvilke kvaliteter du ønsker, og hvor langt du vil at forholdet til modne er trinnene i realisere du tar riktig retning for å møte at noen spesielle gjennom classifieds. Avklare dine ord, uttrykke dine virkelige tanker og ideer om hvem du søker tydelig som vil hjelpe de som leser din profil Koble enkelt med du.


Samsvarer med din personlighet og forholdet du søker med den personlige profilen eller en beskrivelse av en annen person som søker lignende relasjoner kan være tøff, men å bruke dine følelser av hva du ønsker fra en relasjon som grunnlag når lesing og sortering gjennom personals er en flott start.

No comments:

Post a Comment