Monday, January 2, 2012

Singler Alert: Online Dating strategier som du ønsker å vite

Takk til Internett har singler flere valgmuligheter når det gjelder dating at de kan riste den ordspråklig kjepp på. Og alle disse online dating valg er bare venter på singler med online dating kunnskapsrike å dra nytte av dem.


Og du har den kunnskapsrike. Tror ikke det? Selvfølgelig gjør du! Du er her, er ikke du? Nå er alt du trenger er noen online dating strategier for å komme og holde deg gående. Feilen de fleste singler gjør når du bruker en online dating tjeneste er at de tror at alt de trenger å gjøre er å delta i et område, legge inn en profil sammen med et bilde, kanskje, og PRESTO, deres e-post-boksen vil fylle med alle dating tilbud de måtte ønske.


Dette kan være sant for noen heldige online dating singler, men det ikke sant for de fleste av oss. Vi må være forsiktig når skriving våre personals annonser og profiler. Så vi må vente... . og vent... . og...


Venter, skjønt, er en god indikasjon på at vi trenger å foreta justeringer i våre profiler. Eller kanskje vi trenger å bytte til en annen singler kategori. Å få din profil akkurat slik at det blir lagt merke til kan ta en stund, så ikke får motet. Bare gå til din profil ukentlig og endrer den etter behov før du begynner å se resultater.


Når din e-boksen starter å fylle opp med profiler av andre singler, finnes det et par ting du ønsker å holde i tankene for din online dating strategi.


• Ikke rush inn noe. Med andre ord, ikke ta det første tilbudet som kommer sammen. Det vil bli mer, så vær tålmodig.


• Les profilene grundig. Ikke alltid gå for fab ansikt. Fab ansikter er, vel, fab, men vurdere Lukk-fab-ansikter også fordi de har mye mer til felles med deg og bare bli bedre samlet. Så Les disse profilene!


• Glem besatt. Jeg vet, det er som å fortelle en hunden å glemme hans, er bein. Likevel, å få fixated på én person vil åpenbart føre til du mye frustrasjon og selv vondt. Mamma alltid fortalt deg det er mer enn én fisk i havet, og hun var rett (ikke hun alltid! Bare ikke noen gang fortelle henne så!). Hvis en potensiell dato ikke fungerer ut, se etter en – eller mer — som vil.


• Være skeptisk til å være for seksuell i ordlyden. Mange singler prøver å være seksuelt Smart i sine e-postmeldinger fordi de tror det er søt. Ikke gjør denne feilen. Andre Single vil mer sannsynlig tror du er en gris eller er like interessert i én ting (og selv om dette kan være sant og aldeles fin folk flest ønsker deg på minst synes å være interessert i dem som folk også, OK?). Så bruk deres ord nøye.


• Ta seg ikke å gi ut for mye personlig informasjon som adresse, hjem og/eller arbeide e-post adresse og telefonnummer. Trist å si, men du kan ikke stole på alle, så vær forsiktig. Hold dine personlige opplysninger personlige før du har møtt noen ansikt til ansikt, vanligvis i en nøytral plassering. Bedre føre var. (mamma var høyre igjen, darn den)!


• Alltid være ærlig. Sikker, er det en tendens blant online singler å strekke sannheten litt, og det forventes selv. Fortelle opprørende løgn, skjønt, vil få du ferska når og hvis, du noen gang faktisk kommer til å møte de kan-være dato for drømmene dine. Og det er en god måte å avslutte en potensielt stor relasjon før det enda blir startet!

No comments:

Post a Comment