Saturday, January 21, 2012

Dating og dører

Det har vært en stund siden du har vært ute på en dato, eller kanskje du ikke har vært i stand til å få en annen dato etter din første dato fiasco, denne artikkelen er skrevet som en refresher kurset i dating etikette og for din lære mer om hva din dato kanskje har lyst.


Regel nummer én når du er på en første dato er å alltid være deg. Ikke prøv å fremstille deg selv som noen du ikke er. Hvis du setter frem en "falske" personlighet, karriere, eller enda en usanne fortiden, vil fremtiden mellom deg og din dato bli dømt feil fra starten. Hvis du er virkelig kommer til å være ærlig i en relasjon, vil du være sammen fordi du og den andre har bygget et forhold basert på reelle fakta, tanker og ideer. Falske starter opprette tvil i et forhold som er vanskelig om ikke umulig å overvinne.


En annen urokkelige regelen i dating verden er ikke prøv å fokusere hele datoen om deg selv og din verden. Hold din dato interessert i samtale om verdslig happenings, lokale happenings, eller hvis du selv ved å spørre dem om seg selv. Kontinuerlig samtale bringer om en stor dato for dere begge. Fokusere på i dag uten å fokusere på hvor du skal være i morgen med denne personen; Hvis relasjonen er ment å være det vil skje naturlig. Dette bringer sammen ærlighet i forholdet gjennom samtalen. Deling av faktiske hendelser, tanker og ideer i både av ditt liv er hvordan en annen dato er forårsaket på grunn av attraksjonen vil lære mer om den andre personen ved å tilbringe mer tid med denne personen.


Å kombinere reglene


Ved hjelp av to store reglene som nevnt ovenfor og implementering av små spesialeffekter til din dato vil bringe frem best i en spirende forholdet mens å skape varige minner for to av dere. Disse spesielle effekter i en første dato kan være svært liten bevegelser av godhet som portrettere ekte person i deg. Mens det er er mange tradisjoner som er endret gjennom årene følgende noen må du kanskje gjøre kjent med. Disse nye tradisjoner omfatter ankommer separat biler (av sikkerhetsmessige grunner), doble dating (igjen for sikkerhet når ikke vite den andre personen godt i det hele tatt), og i går nederlandske på en dato (opprette 'likestilling' følelsen om nødvendig), er det fortsatt en rekke personlige effekter som du kan bruke til å imponere daten din.


Når du diskuterer kommer, spør hvis han / hun ønsker å bruke en bil – velge for hvilken som helst dere begge føler mest komfortable med for tiden. Du kan også foreslå at to av dere ta drosjer hvis du går clubbing på en første dato, noe som resulterer i å ikke ha noen av partene på datoen måtte bekymre seg om drikking og kjøring.


Så du kommer på dato, om du går for en spasertur i parken, gå på kino eller gå til middag, la din dato vet hvis du liker hvordan de ser ut, hvordan de kjole, eller selv om du liker noe om hvor du går. Complimenting den andre personen på sitt utseende, skaper en følelse av indre trygghet for at personen, som bringer tillit til din dato fordi personen vil føle de kompliment du til gjengjeld i forhold til hva de liker om deg, uten å gjøre du føler meg flau også.


Det er en rekke enkle bevegelser du kan også bruke gjennom hele tiden din på din dato for å gjøre to av dere føler seg. Disse gester inkluderer: bare vandre side ved side, ser på hverandre når du blir spurt et spørsmål som involverer både av innspill og kompromittere etter behov på den første datoen. Kompromiss om hva de to du gjør med din tid sammen, la datoen være noe som dere begge ønsker å gjøre eller se mens du er på ditt første dato. Gode eksempler på en første dato kan vandre gjennom en messe, går window-shopping i the mall, ser på fyrverkeri, dans, eller du kan også gå til en konsert du samtykker i å se.


Når du er på en dato, kan du gjøre ditt beste for ikke å fullføre setninger for noen når de snakker til deg i samtalen. Du kan ikke forstå dette kunne vises uhøflig når du er ferdig med en setning for en annen, men meningen samtalen kunne endres, skilte seg fra sin opprinnelig trodde. Hold samtalen balansert ved å stille spørsmål om den andre personens liv, ideer i livet og tanker om hva som skjer i omgivelsene.


Uansett hvilke kjønn du er, hvis den andre personen din dato vandre bak deg, kan du holde døren og tillate dem å gå foran deg. Alminnelig høflighet i et forhold er grunnlaget for en stor vennskap som er mulig å blomst i flere Hvis nurtured.


Mens det kan bety at du må beherske selv, ikke prøv å holde dato ut lenger enn hva de ønsker å være. Det er noen veldig gode grunner til hvorfor en person kan må være hjemme ved midnatt som du ikke kanskje er klar over. Noen av disse årsakene kan omfatte: skifte tidlig neste morgen, de har bare en barnevakt for en bestemt tid, må de ha bilen tilbake innen en viss tid, de ikke føler behagelig i nabolaget deres etter et bestemt time, de jobbet en tidlig SKIFT den dagen eller kanskje den andre personen er ikke følelsen godt på det aktuelle tidspunktet.


Ett eller begge av dere kan spørre om å kontakte hverandre igjen, med tall utvekslet om enkelt avtalt. Hvis du finner deg selv i en situasjon der en er hesitant å gi ut et telefonnummer, den andre (som anmodet) kan gjøre en lett komme tilbake i samtale som sier: "vi trenger ikke å bekymre deg om det akkurat nå, jeg vil bare snakke med deg senere når jeg ser deg...." å bruke uansett hvor du møtt som utgangspunkt for å se den personen igjen. Som din dato er nærmer seg slutten, Vær sikker på den andre personen Takk for å tilbringe litt tid med deg, la dem vite at du hadde en god tid med dem hvis du gjorde. Å være høflig er en flott egenskap å bli husket for når en annen tenker din dato og tid du har brukt sammen.


Ved hjelp av noen av de små bevegelsene som er oppført her, og bruker noen av dine egne kreative ideer, mens du er på en første dato, vil øke sjansene for en vellykket første dato. Ved å kombinere de spesielle bevegelser og ideer til din første dato mens implementere din "ekte" side og din ærlighet i samtale vil være grunnlaget for en solid relasjon. Husk at grunnen for å gå på en dato som er å lære mer om en person, og for voksende vennskap mellom mennesker, ikke for å være på jakt etter kjærlighet rundt hvert hjørne eller i hver person som kan oppstå.

No comments:

Post a Comment