Sunday, January 22, 2012

Finne noen spesiell

Bla gjennom personlige classifieds kan være ganske frustrerende hvis du egentlig ikke vet hvilke kvaliteter eller hvilken type personlighet er det at du søker etter i personen du søker eller i relasjonen du søker.


Spørsmål du må spørre deg selv før, og mens du leser gjennom personlige deler igjen er: Hvorfor er du søker etter noen, gjør du vil bruke en følgesvenn, en alvorlig relasjon eller bare for å få venner med noen nye med håp om dating. Hvem er du ute etter, er du søker etter noen høy, kort, tynn, stout, små, gamle, skilt, enke, singel, gift, og listen fortsetter for å inkludere alle personlige valg og preferanser i folk.


Diskuterer denne teorien litt mer i detalj - Hvis du har et problem dating noen med barn, bør du hoppe over classifieds som avslører de personene som har barn, eller du vil bare være å la deg til slutt når du bygger en relasjon. Denne teorien gjelder for alle oppføringer, for eksempel hvis du søker etter noen som er bare for deg, uten å dele noen gang vedkommende med en annen, Søk etter noen som har aldri vært gift eller hvem er ikke en enke (enkemann). Når du vet hvem du søker etter, du vil være i stand til å lese den personlige classifieds med mer tillit og beslutningen om å gjøre evner.


Les classifieds fullstendig, sporing skriving som interesserer deg mest, slik at du kan gå tilbake og sammenligne, reread eller kontakte vedkommende. Lese gjennom hele personlige delen, eller i minste delen som gjelder din målgruppe interesse, vil du finne en rekke personer med store forskjeller i personligheter bare gjennom de korte beskrivelsene som er tilgjengelige.


Nå er tøff tid til å skrive brevet kontakt, gjort mye enklere hvis du allerede har opprettet profilen for Svar å lese om deg. Starter svaret er enkelt med en åpning, for eksempel "Jeg har lest din profil og funnet du er de fleste intrigering (interessant, spennende, provoserende)' eller du kan bruke noe mer utdype som 'profilen din interesserte meg til punktet hvor jeg hadde til å kontakte deg med en gang for å finne ut hva vi har felles'. Mens det er mange uttrykk og ulike uttrykk du kan bruke når du skriver ditt åpningsbrev, er kontakt brevet virkelig kommer til å være en refleksjon av din personlighet, og hva du søker etter i en relasjon.


Det første eksempelet av "Jeg har lest din profil og funnet du er mest spennende", ville avsløre at du er interessert. Søker du etter vennskap i delen klassifisert? Prøv å bruke i det første eksemplet bygger på det setningen for å lese langs linjer med: 'Jeg vil gjerne ha muligheten til å bli kjent med deg bedre og snakke en stund'. Men hvis du søker etter en lover gjennom personals, den andre setningen kan lese: ' jeg ville elske å få vite at du er bedre, finne ut hva slags personen du søker for og forhåpentligvis for å opprette en kamp med deg ". Poenget her er å holde din sanne følelser innenfor grensene av ord, ikke skremmer av noen Hvis du bare ønsker å være venner, mens du er på den annen siden hvis du søker etter en elsker ikke skjule bak ordene i en vennlig chat.


Topp ideer til å bruke i innledende presentasjonsbrev er uttrykke din interesse å potensialet ditt dato ved hjelp av din skrive for å uttrykke hvorfor du er å kontakte den personen. Avsløre til denne personen hvordan du foreslår å møte deres behov i deres søk etter en venn, følgesvenn eller lover å bruke uttrykksfulle ord som 'Jeg har tenkt å' eller 'Jeg vil gjerne' eller ' jeg har vært søker gjennom classifieds og funnet din profil appellere til meg fordi '. Gi bare noen få tips om din hvor du er plassert, uten å avsløre for mye om din uten å bestemme om to av dere vil fortsette en samtale. Bruk fraser som, "Jeg er fra østkysten" eller 'Jeg bor sør for California' eller andre slike generelle vilkår, avsløre din plassering på et bestemt sted gjennom senere samtaler. Din første kontakt med en foreslått dato bør om satsen av personen du søker etter, hvorfor har du vært bruker ressurser på Internett for å søke etter noen spesiell, og hva du håper å få fra en relasjon fra denne personen med personlige detaljer avslørt gjennom flere samtaler som din 'relationship' tillit vokser.


Online personals har opprettet for brukeren til å handle anonymt mens gransker mulighetene for vennskap, kjærlighet og finne at noen særskilte å tilbringe livet ditt med. Bruke dine tanker og følelser gjennom denne situasjonen, kreativt med uttrykksfulle ord uten villedende lesere vil tillate deg å nå destinasjonen din, for å finne som noen spesielle, raskere og enklere at du ville være i stand til i noen annen situasjon.

No comments:

Post a Comment