Wednesday, January 11, 2012

Dating For enkelt forelder!

Er du enkelt på nytt? Kan være vanskelig å få tilbake i dating scenen etter å ha vært borte fra den for en stund. Tøffere ennå Hvis du har barn som er involvert. For noen år siden noen venner av våre 's gikk gjennom en skilsmisse. Over tid begynte Kelly å uttrykke sin ensomhet og hvordan hun var vurderer å få tilbake i dating scenen. Men hennes bekymringer var alltid det samme "Hvor skal jeg begynne" eller "Hvordan kan jeg finne en god mann når jeg har to barn i stry?" Jepp, er det vanskeligere å datoen når du har barn. Med jobber hele dagen, tar barna til en hendelse, eller den andre. Utgifter i helgene med lekser, rengjøring i hjemmet og dagligvare shopping, hvor er tiden? Pluss, hva om kostnader, barnevakter middager ut hele ideen kan være ganske overveldende. Det er da jeg antydet "Online Dating".


Som beskrevet i boken min "den Ultimate Online Dating Handbook" det er lett å gjøre, og ikke koste en arm og et bein. Som et spørsmål om faktum kan du få startet møte nye mennesker gratis. Og her er beste. Når du har fått kan barn alle tucked away i drømmen land du hodet for datamaskinen og har noen mamma (eller pappa) tid. Du finner kjenner folk fra komforten av din egen hjemmeside. Pour selv et glass av din favoritt hvitvin, sette på noen myk musikk og chatte opp en storm. Du finner mange nye dating salgsområder uten å forlate huset. Når du oppretter din online dating-profil, og starte å svare til andre dating profiler ditt sosiale liv vil være utvidet nesten over natten! Så gjett hva? Hun bestemte seg å gi den en prøve. Og etter chatter for en kort periode av tid bestemte hun seg for det var et par av herrer som syntes "diskuteres" av hennes tid og penger. Som hun vil måtte betale nabolaget Barnevakt for kvelden.


Alle gjennom henne online dating opplevelse hun var forsiktig med å spille det trygt og holde henne anonymitet bevoktet. Men hva med nå? Hva skjer nå? Vel, ønsker du fremdeles å beskytte din anonymitet. Du må huske at å gi ut din personlige informasjon til noen du ikke egentlig vet ikke bare gir dem tilgang til deg, men dine barn også. Og selvfølgelig som foreldre vi alle ønsker å være beskyttende våre barn. Så ikke gi din personlige opplysninger før du har møtt denne personen noen ganger frakoblet, og du føler deg komfortabel med ham. Det er ingen vits å gi noen alle de personlige opplysningene, og etter at først ansikt til ansikt møtte du føle denne personen ikke er for deg. Og Ja, dette skjer. Noen ganger kanskje de vi møtte ansikt til ansikt ikke helt den samme som når vi sammen online, og derfor må du gjerne avgjøre han ikke er for deg. Ganske enkelt arrangere en plass og tid til å møte og ta dine egne transport dit og tilbake hjem. Aldri la din dato plukker deg opp hjemme og alltid fortelle noen hvor du går, hvem du er med og når de bør forvente deg hjem. Lytte til din intuisjon! Gut feeling er alltid riktig, og du vet når tiden er riktig å gi ut mer personlig informasjon. En annen stor verktøyet gjør også en bakgrunnssjekk. Dette vil fortelle deg om noen kriminelle eller ekteskap poster.


Hvis du finner noen spesiell nok å tilbringe tid med. Noen som kan elske barna dine også - Ja, du er en del av en pakke avtale huske. Du og dine barn. Du kan begynne å sakte ha barna til å tilbringe tid med to av dere sammen. Enhver handling du tar kommer til å påvirke deres liv også. Så trenger de å være fornøyd med den nye vennen også. Du må være opp foran med dem på et nivå som de kan forstå for deres aldersgruppe. Lytte bare til hjertet ditt, vil du vite når det er rett tid å introdusere din venn til barna.


Ikke bruke tid med alle som ikke elsker barna også. Som jeg sa tidligere er en del av en pakke avtale. For et langsiktig forhold eller selv ekteskap er det du og dine barn.


Lykke til
Marie Clare
Relasjon-konsulent og forfatter

No comments:

Post a Comment