Saturday, January 7, 2012

Dating en profesjonell enkelt

På en gang eller en annen og kanskje i noen mennesker tilfeller hele tiden har vi drømt om dating en rik fyr eller gal. Du vet vellykket advokat eller lege eller på kant-entreprenør. Det er den perfekte scenen vi spille i hodet som gjør det mulig for oss å se ting akkurat slik vi ønsker dem til å være, men i virkeligheten dating en profesjonell enkelt kan ikke være fullt så bildet perfekt. Nå trenger ikke jeg bety at i en negativ forstand jeg mener som flere i en realistisk, planlegging, målet nå, aggressiv personlighet forstand.


Hva er en profesjonell enkelt?


Jeg antar i tekniske termer det ville være en enkelt person som innehar en "hvit krage" jobb. Eier en bedrift, en executive, en lege, advokat, jeg tror du får ideen. Noen som sannsynligvis har en universitetsgrad kanskje flere, noen som er kjørt for å lykkes, som sannsynligvis nyter de finere tingene i livet, som ikke liker unnskyldninger men relishes resultater. En person som ønsker å gjøre det meste ut av deres profesjonelle liv. De er ikke fornøyd med en 9-5 karriere, men i stedet ser for alle muligheter til å lykkes så langt som de kan i deres gitt felt. Does det lage seg et dårlig menneske? Does det lage seg en person som bryr seg om ingen andre enn seg selv? Neppe, trenger faktisk verden drevet enkeltpersoner som en profesjonell enkelt. Kan du forestille deg hvor vi ville være hvis romerne ikke hadde hatt så mange drevet mennesker eller hvis egypterne hadde besluttet at thinking big var for mye? Jeg er ikke prøver å komme inn en historie leksjon eller moral debatt her, jeg viser bare hva en person som prøver å få mest mulig ut av seg selv kan gjøre. En enkelt profesjonell er absolutt en person prøver å få mest mulig ut av seg selv.


Hva er downfalls til dating en profesjonell enkelt?


Som alle forhold som involverer to personer du vil alltid ha vil downfalls så ikke være under inntrykk av at dating en profesjonell enkelt være noe bedre eller verre enn dating enkelt ikke-profesjonelle. De faktorene som ligger mer i som personen er ikke deres karriere er. Jeg mener Hvis du gσtt ut med en Dust, du gσtt ut med en Dust. Om han har på en $1500-suit eller et par Levi overaller, er han en Dust. OK, så hva er downfalls til dating en profesjonell enkelt?


Tid borte fra hjem - dette betyr tid borte fra du


Jobben er alltid på deres sinn - du kan være ute på den perfekte middag datoen, men hvis det er en stor avtale i verk du bør ikke bli overrasket om cellen telefonen ringer, og det er besvart.


Perfectionism - de kan ikke være den tidiest personen eller Husk å ta blomster, men på noen måte er alle svært drevet fagfolk perfectionists


Jobben er første - kan du spille andre fele? Selv om dette ikke kan være oppfylt i alle forstand men på mange måter kommer jobben først.


Hvordan unngå downfalls av dating en profesjonell enkelt.


Tid borte fra hjemmet - selvfølgelig de kommer til å være kommer til kontoret hver dag, kanskje ut av byen en gang i uken eller mer, og kanskje også en helgen faktisk hvis de er svært drevet, du kan forvente at alle disse og mer. Sent timer, tidlig morgen, mange dager der du kan se hverandre og kunne ikke engang snakker en på en. Rette? Kommunisere. Har en pågående kalender, det vil ikke være perfekt som ting endres, men det er ett verktøy i kommunikasjonen. Hvis du kan se en tidsplan som det vil hjelpe deg å forstå hva som skjer at uke eller dag. Alltid snakke en gang om dagen. Begge av må du være forpliktet til å snakke til hver andre daglig. Det kan være for bare 5 minutter til 2 am, men det vil gjøre en forskjell.


Jobben er alltid på deres sinn - I hver personer profesjonelle karriere spesielt tidlig på de er gitt ansvaret for å få jobben gjort. Dette kan innebære dem følge opp på hver eneste detalj i det hele tatt timer på dagen og natten. Du må forstå at dette er en del av jobbe deg til toppen, og enda viktigere professional du er dating må forstå at selv om de kanskje har til å ta en samtale på middag bør de holde det så kort som mulig og la deres kolleger vet at en samtale bare skal gjøres hvis det er ekstremt viktig eller kritisk i naturen. Kommunikasjon spiller igjen en rolle i forholdet, for alle involverte parter.


Perfectionism - hvor vanskelig er det å være perfekt? Vel, siden ingen som jeg noensinne har møtt er, må det være umulig. Som blir sagt som vi alle har sannsynligvis idiosyncrasies at noen ville ha en egenskap av perfectionism. Profesjonell singler er ikke annerledes, må de ha detaljer eller handlinger i deres jobber som krever perfectionism ellers produktet eller tjenesten som de produserer ville være substandard som er ikke merket av en vellykket profesjonell. Ta av perfectionism i skride og gjenkjenne har du sannsynligvis noen egenskaper som driver din partner-nøtter. Identifisere, godkjenne og tilpasse. Disse tre ordene vil gå langs måten å hjelpe du og ham eller henne overvinne din feil.


Jobben er første - au, hvordan kan noen sette noe før meg? Gjett hva, dette skjer om personen er en profesjonell enkelt eller en hverdagslig mann. Noe kommer alltid til å være viktig å noen, og det kan komme en tid når de har å velge deg over at aktiviteten eller funksjon. Selv om dette er en svært svarte og hvite uttalelse er sannheten det er ingen enkelt svar på dette spørsmålet. Du må se på hver hendelsen til å bestemme verdien i tilfelle av en jobb. For eksempel hvis du hadde en dato som er planlagt på 7, og du får et anrop på 6: 45 at noe kom på jobb er det ok å bli opprørt, men enda viktigere du trenger å dømme for øyeblikket. Uten å være en nagger bør du finne ut hva som er så viktig at det ikke kan vente til i morgen, Hvis svaret er gyldig og deretter må du sette det i sammenheng med generelle-relasjonen. Du visste kommer i at karriere på personen var en stor del av deres liv, så du bør akseptere at med som forpliktelse til karriere kommer noen offer på slutten. Men kaller Hvis du finne ut årsaken til annulleringen er ikke en 911 krise men en 411 pizza deretter/legen om du bør resulta personen umiddelbart. Dette ville være et tilfelle av noen som ikke er ærlig, respektfull eller forpliktet til å ha en relasjon.


La oss oppsummere: Dating en profesjonell enkelt vil sannsynligvis gi deg en livsstil som lener seg mot de finere tingene i livet og ville sannsynligvis sikre en fremtid økonomisk stabilitet og en gylden pensjonisttilværelse. Dating en profesjonell enkelt vil også bringe du mange timer du tid, avbrutte planer og inntil disse avgang-år backseat til kravene til en vellykket karriere. Hvis du er en person kan se en person for hva de er og godta dem for de sterke og feil, og hvis denne personen oppfyller hva du anser som perfekt kompis deretter dating en profesjonell enkelt er sannsynligvis det beste du vil gjøre.

No comments:

Post a Comment